2777
2789
عنوان

هایپر شدن بعد از عمل پانکچر....

| مشاهده متن کامل بحث + 3858 بازدید | 25 پست
فعلا هیچ جوابی بهم ندادن و گفتن دو روز دیگه .. دل تو دلم نیست ... تموم ذهن و فکرم اینه ک چی‌میشه&nbs ...

ان شاءالله خیره 

برای من که منفی شد دلم خونه 

ان شاءالله برای شما مثبت بشه خدا دلت رو شاد کنه

خداجونم شکرت واسه همه چی

ان شاءالله خیره  برای من که منفی شد دلم خونه  ان شاءالله برای شما مثبت بشه خدا دلت رو شا ...

ای داد بیداد .... اخه چرا علتش رو نگفتن؟ مشکلتون ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چی‌بودشما؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای داد بیداد .... اخه چرا علتش رو نگفتن؟ مشکلتون ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چی‌بودشما؟ 

بدون علت باردار نمیشم نمیدونم چرا احساس میکنم رحمم پس میزنه قبول نمیکنه انگار جذب نمیشه امروز آزمایش بتا دادم منفی شد ؛کلی هم بعد از انتقال استراحت کردم تزریقات میومد خونه برام آمپول میزد اما هیچی به هیچی 

کاش بمیرم

خداجونم شکرت واسه همه چی

بدون علت باردار نمیشم نمیدونم چرا احساس میکنم رحمم پس میزنه قبول نمیکنه انگار جذب نمیشه امروز آزمایش ...

ناراحت شدم .. بخدا. درکت میکنم میفهمم چقدر سخته باهزاران استرس و نگرانی منفی بشه .. کشیدم خودم .. الهی بحق امام حسین خدا ب زودی چراغ خونتو‌روشن کنه دلت شاد بشه دور از جون اینجوری نگو‌بخودت.. حال من و شما و امثال‌خودمون رو فقط خدا  میفهمه خوب‌ک‌داربم چی میکشیم

بدون علت باردار نمیشم نمیدونم چرا احساس میکنم رحمم پس میزنه قبول نمیکنه انگار جذب نمیشه امروز آزمایش ...

من س سال تنبلی تخمدان دارم و مورفو شوهرم پایینه ۳ هستش

ان شاءالله بزودی بارداربشید دعام براتون ان شاءالله میگیره خبر بارداریتونو بیاییدبهم بدید خیلی خوشحال ...

الهی آمین ممنون از دعای قشنگت... خدا کنه خدا حاجتم و بده .. میام تایپک میزنم  چشم حتما اینکارو میکنم خیلی دعاکن برام

امروز‌شیر خوردم توش‌ دارچین ریختم آره ایده خوبیه سردیش دیگه معده رو درگیر هم‌نمیکنه ممنونم

انشاالله ک موفق بشی عزیزم ....استرس نداشته باش و خودت را بسپار به خدا ....

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...