2777
2789

سلام، اولین ماهی هست که اقدام کردیم. همیشه پریودهام منظم ۲۷،۲۸ روزه بوده. روز قبل تخمک گذاری و خود روزش اقدام کردیم. روز تخمک گذاری (۱۴ دوره) هم کیتم مثبت شد. ۳ روز بعد تخمک گذاری هم کمی دلدرد و انقباض داشتم. امروزم که روز ۱۸ دوره است، کمی ترشح داشتم. صبر کردن تو این دو هفته برام سخته. گفتم با هم باشیم و از علایممون بگیم.... ۱۱ روز تا پری مونده😭

اخی یادش بخیر

ولی عزیزم عجله نکن استرس این روزها هم شیرینه هم باعث میشه احساس یه سری علائم کاذب بکنی 

بهتره تا موعدت صبر کنی ان شاالله مثبته

خدایا نمیگویم دستم را بگیر چون همیشه گرفته ای...رها نکن🤲🤲🤲

دقیقا هر تغییری به چشمم میاد. اصلا نمیدونم دوره های قبل هم این دلدردها و ترشحات رو داشتم یا نه. الان کوچکترین چیز ناخوداگاه به چشم ادم میاد:)) اره انتظار سخته:(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدامی چندساله ام ک هنوزم انتظار میکشم🥺 ان شاءالله ب زودی شماها همین ماه دامنتون سبز بشه🤲🏻🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
ايشالا زود بچه بياد تو دستتون

انشالله، هر چی خیره. فقط میگم خدایا هرچی میشه صبرشو بهم بده 🙏 جز اینکه خودمونم بچا دوست داریم، خیلی دوست دارم مامان بابام رو هم خوشحال کنم

چند سالته اسی بعد از چندسال ازازدواجت اقدام کردی من فکر میکنم باتوجه به کیت مثبتت نتیجه بگیری ای ...

۲۹ سالمه. بعد ۷.۵ سال ازدواج اقدام کردیم. همسرم ازمایش اسپرمش یکم کم تحرکی نشون میداد ولی گفته بودن چون تعداد اسپرمهات خیلی زیاده در کل مشکلی نیست. این یکم نگرانم میکنه.

بعد ازچندوقت باردارشذی

من همسرم واریکوسل داشت عمل کرد ۶ ماه بعدش باردار شدم

البته قبل از عمل و اینکه بدونم مشکل چیه حدودا ۱۰ ماهی اقدام کرده بودیم

خدایا نمیگویم دستم را بگیر چون همیشه گرفته ای...رها نکن🤲🤲🤲