2777
2789
عنوان

اقدامی های این ماه بیاین با هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه، فقط دراز کشیدم یک ربع، بعدش رفتم حموم😀😀 شما چی؟ اقدامی این ماه؟

من ۲۰دقیقه پاهامو میگیرم بالا بعد میرم حموم‌ ولی بازم منی بیرون میاد همش. من دوتا سقط داشتم قبلا

دخترا یه سوال، قبلش مثل همیشه رابطه برقرار میکنین؟ مثلا شوخی بازی اینا داشته باشیم باید؟

بعدشم یه سوال دیگه حتما باید ار.ضا بشیم؟☹ببخشیدا اگه مشکلی نیست جواب بدین

سلام! کودکی خوبی داشتم ، اما تقریبا زود تموم شد...چشمامو که وا کردم تازه بدی هارو دیدم...اذیت شدم شکسته شدم. نوجوونیام به خودکشی هم حتی فکر می‌کردم...و ناگهان معجزه شد! تصمیم گرفتم عوض شم، کلا کوبیدم از نو‌ساختم و شد! بعد هم پشت سرهم اتفاقات خوبی برام افتاد. هرچند تو دل همین زندگی خوب به شدت از زندگی سیلی هم خوردم! از تو دل این شکستا، غم‌ها و خوشی‌ها چیزایی که یاد گرفتم رو مجانی بهت هدیه میدم. ۱_ما آدما تنهاییم، تنهایِ تنها اینو هیچ وقت فراموش نکن. ۲_آدما عوض میشن، جوری که ممکنه غافلگیرشی. و‌درنهایت تا اینجا اومدی یه صلوات هم مهمونم کن مشتی!
من ۲۰دقیقه پاهامو میگیرم بالا بعد میرم حموم‌ ولی بازم منی بیرون میاد همش. من دوتا سقط داشتم قبلا

بالا گرفتن زیاد مهم نیست خواهرم لازم نیست

اون مایع منی هم باید بیاد بیرون دیگه کجا میخواد بمونه خب

اصلا نگران این چیزا نباشید تو ماهی باردار میشید که اصلا فکرشم نمیکردید

خدایا نمیگویم دستم را بگیر چون همیشه گرفته ای...رها نکن🤲🤲🤲
کلاس aچندبود چندمیلییون بوداسپرم

ایران نیستیم نمیدونم کلاس a چیه؟؟

ولی تو ازمایشش نوشته بود ۲۵ درصد اسپرمها تحرک دارن که میشد ۹۱ میلیون اسپرم. و ۶ درصد اسپرمهاشم شکل نرمال داشتن. عددهاش چطوره؟

بالا گرفتن زیاد مهم نیست خواهرم لازم نیست اون مایع منی هم باید بیاد بیرون دیگه کجا میخواد بمونه خب ...

عه بیرون میاد؟!؟!

ما همیشه بیرون تخلیه کردیم.

یعنی هرکی داخل تخلیه میکنه

ازش منی شوهرشم بیرون میاد؟!😣😫😖

پس چجوری غسل میکنه؟!

یه موقع بعد از غسل بیاد چی میشهعع

سلام! کودکی خوبی داشتم ، اما تقریبا زود تموم شد...چشمامو که وا کردم تازه بدی هارو دیدم...اذیت شدم شکسته شدم. نوجوونیام به خودکشی هم حتی فکر می‌کردم...و ناگهان معجزه شد! تصمیم گرفتم عوض شم، کلا کوبیدم از نو‌ساختم و شد! بعد هم پشت سرهم اتفاقات خوبی برام افتاد. هرچند تو دل همین زندگی خوب به شدت از زندگی سیلی هم خوردم! از تو دل این شکستا، غم‌ها و خوشی‌ها چیزایی که یاد گرفتم رو مجانی بهت هدیه میدم. ۱_ما آدما تنهاییم، تنهایِ تنها اینو هیچ وقت فراموش نکن. ۲_آدما عوض میشن، جوری که ممکنه غافلگیرشی. و‌درنهایت تا اینجا اومدی یه صلوات هم مهمونم کن مشتی!