سلام، اولین ماهی هست که اقدام کردیم. همیشه پریودهام منظم ۲۷،۲۸ روزه بوده. روز قبل تخمک گذاری و خود روزش اقدام کردیم. روز تخمک گذاری (۱۴ دوره) هم کیتم مثبت شد. ۳ روز بعد تخمک گذاری هم کمی دلدرد و انقباض داشتم. امروزم که روز ۱۸ دوره است، کمی ترشح داشتم. صبر کردن تو این دو هفته برام سخته. گفتم با هم باشیم و از علایممون بگیم.... ۱۱ روز تا پری مونده😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترا یه سوال، قبلش مثل همیشه رابطه برقرار میکنین؟ مثلا شوخی بازی اینا داشته باشیم باید؟
بعدشم یه سوال دیگه حتما باید ار.ضا بشیم؟☹ببخشیدا اگه مشکلی نیست جواب بدین
سلام! کودکی خوبی داشتم ، اما تقریبا زود تموم شد...چشمامو که وا کردم تازه بدی هارو دیدم...اذیت شدم شکسته شدم. نوجوونیام به خودکشی هم حتی فکر میکردم...و ناگهان معجزه شد! تصمیم گرفتم عوض شم، کلا کوبیدم از نوساختم و شد! بعد هم پشت سرهم اتفاقات خوبی برام افتاد. هرچند تو دل همین زندگی خوب به شدت از زندگی سیلی هم خوردم! از تو دل این شکستا، غمها و خوشیها چیزایی که یاد گرفتم رو مجانی بهت هدیه میدم. ۱_ما آدما تنهاییم، تنهایِ تنها اینو هیچ وقت فراموش نکن. ۲_آدما عوض میشن، جوری که ممکنه غافلگیرشی. ودرنهایت تا اینجا اومدی یه صلوات هم مهمونم کن مشتی!
بالا گرفتن زیاد مهم نیست خواهرم لازم نیست اون مایع منی هم باید بیاد بیرون دیگه کجا میخواد بمونه خب ...
عه بیرون میاد؟!؟!
ما همیشه بیرون تخلیه کردیم.
یعنی هرکی داخل تخلیه میکنه
ازش منی شوهرشم بیرون میاد؟!😣😫😖
پس چجوری غسل میکنه؟!
یه موقع بعد از غسل بیاد چی میشهعع
سلام! کودکی خوبی داشتم ، اما تقریبا زود تموم شد...چشمامو که وا کردم تازه بدی هارو دیدم...اذیت شدم شکسته شدم. نوجوونیام به خودکشی هم حتی فکر میکردم...و ناگهان معجزه شد! تصمیم گرفتم عوض شم، کلا کوبیدم از نوساختم و شد! بعد هم پشت سرهم اتفاقات خوبی برام افتاد. هرچند تو دل همین زندگی خوب به شدت از زندگی سیلی هم خوردم! از تو دل این شکستا، غمها و خوشیها چیزایی که یاد گرفتم رو مجانی بهت هدیه میدم. ۱_ما آدما تنهاییم، تنهایِ تنها اینو هیچ وقت فراموش نکن. ۲_آدما عوض میشن، جوری که ممکنه غافلگیرشی. ودرنهایت تا اینجا اومدی یه صلوات هم مهمونم کن مشتی!