سلام، اولین ماهی هست که اقدام کردیم. همیشه پریودهام منظم ۲۷،۲۸ روزه بوده. روز قبل تخمک گذاری و خود روزش اقدام کردیم. روز تخمک گذاری (۱۴ دوره) هم کیتم مثبت شد. ۳ روز بعد تخمک گذاری هم کمی دلدرد و انقباض داشتم. امروزم که روز ۱۸ دوره است، کمی ترشح داشتم. صبر کردن تو این دو هفته برام سخته. گفتم با هم باشیم و از علایممون بگیم.... ۱۱ روز تا پری مونده😭
فرمان روايى آسمانها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مىآفريند، به هر كه بخواهد دختر و به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست دانای توانا.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام بچه ها، من اومدم تاپیک رو اپدیت کنم. ۱۰ روز اخیر تقریبا هرروز درد و انقباض رحمی داشتم. ۵ روز اخیر تست گذاشتم و همه منفی شد. امروزم حالتهای پری بهم دست داد، دلدردها شدیدتر شد و بیشتر به دلدرد پریود نزدیک تر شد. خلاصه اینکه مطمینم تقریبا این ماه برای ماه خبری نیست. امیدوارم لاقل یکی تو این تاپیک مثبت بوده باشه
بی بی چکم روز ۲۶ پریودی، سه روز قبل از پریود مثبت شد.
درد سینه و دلدرد های شدید داشتم و روز ۲۵ تهوع گرفتم .
الان یک روز از پریودم گذشته و تقریباً همه علائم برطرف شده و یا در حد خیلی خفیف مونده
فرمان روايى آسمانها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مىآفريند، به هر كه بخواهد دختر و به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست دانای توانا.
سلام بچه ها، من اومدم تاپیک رو اپدیت کنم. ۱۰ روز اخیر تقریبا هرروز درد و انقباض رحمی داشتم. ۵ روز&nb ...
روز چندم هستی ؟
اگر دردت از حالت عادی پریودت شدیدتره
ممکنه باردار باشی
ولی هنوز زود باشه
ان شالله به زودی مثبت بشی این ماه یا ماه دیگه
روز چندم هستی ؟ اگر دردت از حالت عادی پریودت شدیدتره ممکنه باردار باشی ولی هنوز ...
امروز روز ۲۶ م. دیشب که روز ۲۵ بود، دلدردهای شدیدی داشتم و صبحشم تست م منفی بود. امروز دیگه تست نکردم:( گذاشتم لاقل تا روز پریود صبحش تست کنم. ایشالا هرچی خیره بشه و فقط صبرشم خدا بهم بده😂