2777
2789
عنوان

من چیکار کنم با این شوهر😭

237 بازدید | 15 پست

من چهار شنبه سالگرد عمومه همه فامیل هستن و قراره شام دهی داشته باشیم

شوهرم برعکس از شرکت مرخصی گرفته و قراره چهارشنبه تا جمعه با داییش بره یه شهر دیگه پیش خانوادش 

با اینکه از یکماه پیش میدونست ما همچین روزی شام دهی داریم و باید باشیم بازم برنامه چید حتی حاضر نشد پنجشنبه صبح حرکت کنیم

من و خواهرشوهرم هم زیاد باهم اوکی نیستیم 

ولی در هر صورت من دوست دارم برای سالگرد عموم باشم اگه نباشم خیلی بد میشه شوهرم میخواد بزور منو ببره و گفته اگ نیای خودم میرم تو هم باید بمونی پیش همون عموت نمیدونم چیکار کنم حالم گرفته شد

هرسال موقع سالگرد عموم یه بازی در میاره

دوس ندارم برم شهرشون من میخوام سالگرد عموم باشم

به نظرتون بهترین راه چیه

اگه هرسال سالگرد میگیرین لزومی نداره همشو شما باشی 

البته اگه دوست نداری بری شهر اونا هم نباید شوهرت بهت زور بگه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید نمیخواد عموتو ببینه

یه چی میلنگه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

عموم ک مرده

ای وایی فکر کردم سالگرد عروسیشونه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اگه هرسال سالگرد میگیرین لزومی نداره همشو شما باشی البته اگه دوست نداری بری شهر اونا هم نباید شوهرت ...

بزور هر سری منو میبره خانوادشم ادم حاشیه درست کنی هستن اگه نرم 

هر سال سالگرد نمیگیریم الان دومین ساله

بزور هر سری منو میبره خانوادشم ادم حاشیه درست کنی هستن اگه نرم هر سال سالگرد نمیگیریم الان دومین سال ...

سالگرد اول اگر بود حق داشتی بری ولی دوم باید باهم کنار بیائید البته شوهرت هم نباید زور بگه

بزور هر سری منو میبره خانوادشم ادم حاشیه درست کنی هستن اگه نرم هر سال سالگرد نمیگیریم الان دومین سال ...

به نظر خودت صلاح مصلحت کار و زندگیت الان چیه؟اخه هرکس جزییات کار خودشو بهتر میدونه 

نمیشه چهارشنبه برین سالگرد و پنجشنبه و جمعه پیش خانوادش

من گفتم چهارشنبه سالگرد باشیم پنجشنبه صبح حرکت کنیم قبول نکرد پارسال هم همینکارو کرده بود من نمیدونم از جون یه مرده چی میخواد

به نظر خودت صلاح مصلحت کار و زندگیت الان چیه؟اخه هرکس جزییات کار خودشو بهتر میدونه

من دوست ندارم برم واقعا

چون هرچیزی ک زوری باشه رو نمیخوام کلا حالمو میگیره

من دوست ندارم برم واقعاچون هرچیزی ک زوری باشه رو نمیخوام کلا حالمو میگیره

خوب پس مقاومت کن البته اگه شوهرت دیوونه بازی درنمیاره