2777
2789

خانوما شما هم وقتی که برای گذاشتن یا برداشتن ایودی میرید دکترتون بعدش واژنتون رو شستشو میده؟ من پیش یه ماما میرم هر دفعه شستشو میده صد تومنم میگیره میخوام بدونم همه اینکارو میکنن و لازمه یا نیازی نیست؟فردا هم میخوام برم برش داره گفتم اگه نیازی نیست بگم شستشو نده مادرمم برای چک ایودی میره پیشش اونم شستشو میده کلا واسه همه رو الکی شستشو میده😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نبایدشستشو بده ،من الا ۴ساله گذاشتم ،اگ عفونت داشته باشم فقط شستشو میده ،شستشوی زیاد ضرر داره

جدی؟ پس بگم منم شستشو نده الان چندباره پیشش میرم همش شستشو میده فکر کنم بخاطر پولش اینکارو میکنه تازه قبلشم نمیگه به ادم

جدی؟ پس بگم منم شستشو نده الان چندباره پیشش میرم همش شستشو میده فکر کنم بخاطر پولش اینکارو میکنه تاز ...

اصلا چک کردن نمیخواد عزیزم من تو این ۴ سال فقط ۱ بار پارسال رفتم ک گفت جاش خوبه تکون نخورده