2777
2789
عنوان

خانومایی که ایودی گذاشتن میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 39 پست
اع؟ الان تو تاپیکاتون خوندم.... چجوری اومده پایین؟ کار سنگین یا ورزش کردین؟؟ 

نه گار سنگین نکردم بعد اون دوباره گذاشتم ولی بازم اومد پایین من پریودام خیلی شدید میشد بعد ایودی گفت احتمالا بخاطر همون میاد پایین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گار سنگین نکردم بعد اون دوباره گذاشتم ولی بازم اومد پایین من پریودام خیلی شدید میشد بعد ایودی گفت ...

هورمونی بذار پریودت تقریبا قطع میشه.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
نه گار سنگین نکردم بعد اون دوباره گذاشتم ولی بازم اومد پایین من پریودام خیلی شدید میشد بعد ایودی گفت ...

ممنونم که جواب دادین اگه ماماتون مامای با تجربه ای هست که خیلی خوبه ولی اگه نه حتما با متخصص در میون بزارین چون واقعا مسئله مهمی هست و کاملا به سلامتتون بستگی داره یکی از دوستان من برای زایمان پیش ماما رفت به خاطر سهل انگاری ماما نوزاد برای چن لحظه نفسش قطع شد من دیگه جرئت نکردم پیش هیچ مامایی برم

ممنونم که جواب دادین اگه ماماتون مامای با تجربه ای هست که خیلی خوبه ولی اگه نه حتما با متخصص در میون ...

منم همیشه میش متخصص میرم اینو چندنفر میرفتن پیشش از کارش تعریف کردن ولی با تجربه ای که خودم بدست اوردم دیگه عمرا پیش ماما برم

اصلاً چرا آی یو دی میزارین؟ خب روش های جلوگیری زیاده، یکیش کاندوم خیلی راحته، من خیلی وقته استفاده میکنم هیچ مشکلی هم پیش نیومده خداروشکر تازه الان دیگه طبیعی جلوگیری میکنم اونم مشکلی نیست خداروشکر، چرا خودتونو آزار میدین؟ آی یو دی هیچ فایده ای نداره، تازه ما یکی از فامیلامون آی یو دی گذاشت رفت باشگاه ورزش میکرد جابه جا شد ناخواسته حامله شد

خدا جونم به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩🙏