2777
2789
عنوان

کیا بچشون بی اشتهاس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 34 پست
سعی کن غذاها رنگی باشه بشقاب و قاشق طراح دار باشه کلا خوشگل کن غذا رو بزار بچه جذب شه

عزیزم هر نوعی میزارم نمیخوره اصلا 

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›

کم میکنه.

منم ازاین کارها زیاد کردم.

چکاپ بده اگر کمبودی داره برطرف کن کم کم درست میشه.بچه منم اینطور بود.کمخونی داشت.کمبود ویتامین دی هم داشت.انگل هم داشت غذا میدادم عوق میزد.همشو برطرف کردم الان خیلی بهتر شده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سانستول از بچگی مادرم به داداشم میداد الانم تو وبترین دکتراطفال پسرم دیدم انکار زینک دارش اومده ت ...

همون ک جاش  مثلثه؟الان یه هفتس میدم اونو خبری نیس از اشتهاش

کم میکنه. منم ازاین کارها زیاد کردم. چکاپ بده اگر کمبودی داره برطرف کن کم کم درست میشه.بچه منم این ...

تازه ازمایش کلی داده مشکلی نداره 

پسر منم 3 سالشه 13کیلو

دکتر راسیپ داد دیدم خیلی عوارض راجع بهش میگن ندادم

فقط شربت زینک دادم که خیلی خیلی کم اثر کرد

یعنی یک ساله اصلا رشد نکرده 

من شربت باریج آلوورا رو شنیدم یکبار رفتم داروخانه نداشت ولی میگن خیلی خوبه برا اشتها 

تازه ازمایش کلی داده مشکلی نداره 

انگلشو هم چک کن.انگل بایک بار آزمایش نشون نمیده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
پسر منم 3 سالشه 13کیلو دکتر راسیپ داد دیدم خیلی عوارض راجع بهش میگن ندادم فقط شربت زینک دادم که خی ...

راسیپ دختر منو حسابی تپلی کرد دخترم خعلی استخون بود 5وعده در روز غذا میخورد ولی از عوارضش ترسیدم

اینو نگرفتم میخام عوارض بدی نداشته باشه فقط

عوارض نداره.من زمستونها میدم سرمانخوره.

نداره میدونم چک کردم

پس چرا اشتها نداره🤔