2777
2789
عنوان

کیا بچشون بی اشتهاس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 34 پست
همون نمیدونم همچیش اوکیه در روز فقط یه بار غذا با حجم کم میخوره بقیش میوه

اگر وزنش رو نموداره سخت نگیر.بچه من یک کیلو کمبود وزن داره نسبت به نمودارش.بچت چندسالشه؟قدو وزنش چنده؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
راسیپ دختر منو حسابی تپلی کرد دخترم خعلی استخون بود 5وعده در روز غذا میخورد ولی از عوارضش ترسیدم

آره ظاهرا که خوبه

ولی گفتن خیلی عوارض داره هم عصبی شده بود روزی 3 ساعت ظهرها خواب عمیق می رفت انگار بیهوشه و یبوست داشت منم بعد از چند روز قطع کردم

پسر من انقدر ضعیفه تو دو ماه سه بار سخت مریض شده الان هم مریضه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با دارو اشتهای بچمو زیاد نمیکنم غذاهارو جوری که دوس داره بهش میدم  شاید یکی دوماه زمان گذا ...

عالی 

دهتر منم یکسال ۹ کیلوئه

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
کم میکنه. منم ازاین کارها زیاد کردم. چکاپ بده اگر کمبودی داره برطرف کن کم کم درست میشه.بچه منم این ...

منم پسرم انگل داره خیلی هم غذامیخوره اما لاغر رنگ پریدس  دکترم چندین بار بردمش خوب نشده ۶سالشه 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
منم پسرم انگل داره خیلی هم غذامیخوره اما لاغر رنگ پریدس  دکترم چندین بار بردمش خوب نشده ۶سالشه& ...

انگل دو نوع واکنش داره.یا کم اشتهاست و حالت تهوع داره.یا همش میخوره و دلدرد داره و لاغرو رنگ پریدس.

ما دارو خوردیم خیلی بهتر شد.فعلا که چیزی ندیدم.

ما همگی یه دوره مبندازول ۱۰۰ خوردیم.دکتر گفت روزی یه قاشق هم زینک بده بهش نمیذاره انگل بگیره.من هرروز زینک میدم.مولتی ویتامین هم میدم

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی