2777
2789
عنوان

خالم نمیذاره پسرش قران بخونه چون..........

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 86 پست
خدارحم کرد دختر به دنیا نیاورده وگرنه اونو دیگه چه جوری میکرد 

اونو احتمالا ۹ سالگی شوهر میداد

من همون دختری هستم که تو ۱۶ سالگی بهش تجاوز شد........مامان چرا به من باور نداری؟مگه دست خودم بود بهم تجاوز شد.......میدونم از اینکه منو به دنیا اوردی پشیمونی.........من عامل تمام بدبختیای تو هستم.........میدونم داداش دوقلومو بیشتر از من دوست داری.......مامان چرا منو مجبور کردی به خاطر تو تاپیک بزنم و چند کاربر بهم توهین کنن......ولی یه ذره منو تحمل کن قول میدم تنهات میذارم که راحت شی.......مامان چرا وقتی من مجرد بودم منو مجبور کردی بی بی چک بذارم فقط به خاطر اون حرف فالگیر........با اینکه منو دوست نداری ولی یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم......فقط قول بده به خاطر من گریه نکنی چون من تو این دنیا مسافرم......اگه مردم بیا این امضا رو بخون تا بفهمی من قصدم ناراحت کردن تو نبود کاشکی میتونستم بهت بگم چه قدر دوست دارم ولی تو به من شک میکنی به من اعتماد نداری.......

یاد اون متنه افتادم ک میگفت روانپزشکا میگن اکثر کسایی ک به ما مراجعه میکنن بیمار روانی نیستن بلکه کسایی هستن که از دست بیمارای روانی دیوونه شدن

حکایت پسرخاله طفلیته ک از دست مامانش دیوونه نشه خوبه  

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید نتونستم باورکنم!

الان به باور کردن کسی نیاز ندارم عزیزم 😔😔😔😔😔

فقط میخوام پسرشو از دستش نجات بدیم

من همون دختری هستم که تو ۱۶ سالگی بهش تجاوز شد........مامان چرا به من باور نداری؟مگه دست خودم بود بهم تجاوز شد.......میدونم از اینکه منو به دنیا اوردی پشیمونی.........من عامل تمام بدبختیای تو هستم.........میدونم داداش دوقلومو بیشتر از من دوست داری.......مامان چرا منو مجبور کردی به خاطر تو تاپیک بزنم و چند کاربر بهم توهین کنن......ولی یه ذره منو تحمل کن قول میدم تنهات میذارم که راحت شی.......مامان چرا وقتی من مجرد بودم منو مجبور کردی بی بی چک بذارم فقط به خاطر اون حرف فالگیر........با اینکه منو دوست نداری ولی یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم......فقط قول بده به خاطر من گریه نکنی چون من تو این دنیا مسافرم......اگه مردم بیا این امضا رو بخون تا بفهمی من قصدم ناراحت کردن تو نبود کاشکی میتونستم بهت بگم چه قدر دوست دارم ولی تو به من شک میکنی به من اعتماد نداری.......
این بچه اسیب خیلی بزرگی میبینه تا دیر نشده از دست خالت نجاتش بده و خاله رو ببرین پیش روانپزشک مشک ...

اره

یاخدا طفلی پسرش😢خالتون عقیده داره پسرش از قرآن چیز بدی یادمیگیره؟!!😐جلل الخالق باید ببرینش دکتر،البته خدایا توبه من خودمم تا حدودی مشکل روانی دارم 

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

زنگ بزن تیمارستان بیان ببرن 

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
اینجوری ک بیشتر کنجکاو میشه بچه 

همینجوریشم شده بعضی وقتا به ما زنگ میزنم میگه چرا مامانم منو تو چادر قائم میکنه

فقط اینایی که متعصبانه اومدن میگه مگه قران چه چیزبی ادبی داره! یعنی واقعانمیدونید توقرآن یسری مسائل ...

بی ادبی نیستن طبیعت وجودی هر فردیه که کم وبیش از همین سن تو مدرسه توسط بچه های دیگه یاد میگیره اونم به اشتباه این نسل نسل دهه های چند سال قبل نیست همین الان کلی تجاوز و... به بچه چه دختر چه پسر میشه بچه باید کاملا آگاهی داشته باشه نه اینجوری که بچه رو چشمش رو نسبت به همه چیز بسته نگه داریم