2777
2789
عنوان

خالم نمیذاره پسرش قران بخونه چون..........

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 86 پست
به جرعت میتونم بگم والدین سخت گیر بچه هاشون دروغگو ها و بازیگرای خوبی میشن💔🥲 خانواده من نمیذاشتن‌ ...

آدم تو محدودیت ها ستاره میشه😁😁

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
یاد اون متنه افتادم ک میگفت روانپزشکا میگن اکثر کسایی ک به ما مراجعه میکنن بیمار روانی نیستن بلکه کس ...

خب پس احتمالاخاله شم همین شرایطشوداشته...هیشکی الکی روانی نمیشه...صددرصد یسری پیش زمینه هاهست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان به باور کردن کسی نیاز ندارم عزیزم 😔😔😔😔😔 فقط میخوام پسرشو از دستش نجات بدیم

فقط باید ببرین دکتر!!!!ایشون بستری لازمن 

اگه ب باورکردن بقیه اعتقادنداشتی تاپیک نمیزدی

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
آدم تو محدودیت ها ستاره میشه😁😁

یه نقشه هایی برای بیرون رفتن میکشیدم که عبور از هفت خان رستم ساده تر بود  

ولی باااازم میرفتم😐✋

دلم استرس قبل اجرای نقشه هامو میخواد🥲😂

یک تو آزردی مرا... یک جهان شادم نکرد 

اسی من حرفاتوباورکردم یه بارتوبارداریم رفتم مغازه ی دوستم آرایشگره دیدم بیچاره ازخنده غش کرده بودمیگفت الان مشتری داشتم خانوم مجلسی بودمیگفت به پسربچه هامادرنبایدشیربده چون نامحرمن😂😂😂

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
اسی من حرفاتوباورکردم یه بارتوبارداریم رفتم مغازه ی دوستم آرایشگره دیدم بیچاره ازخنده غش کرده بودمیگ ...

از مادر مگه محرمتر وجود داره؟؟؟؟؟

مادری که از بچه از بطنش رشد پیدا کرده و از بدن اون مادر زاییده شده نامحرمه؟؟؟؟ خدایی اینارو باید ببرن جایی که هیچکس کنارشون نباشه تا افکار مسمومشون رو به خورد بقیه ندن

از مادر مگه محرمتر وجود داره؟؟؟؟؟ مادری که از بچه از بطنش رشد پیدا کرده و از بدن اون مادر زاییده شد ...

آره باباروسریشوکشیده بودتانوک بینیش کسی نبینتش

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
مامانمم وسواسه ولی این دیگه خیلی از حدس گذشته البته مامانمم رو من حساسه وگرنه پسراشو ازاد میذاره 🤣 ...

نه جدا من احتمال میدم باید بستری بشه تیمارستان

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖

با این کارش داره اشتباه میکنه داره رفتار اشتباه پسرش بزرگ‌ میکنه اینجوری برعکس میشه پسرش رفتار بدی نشون میده بزرگ بشه هم عقده ی سرخورده میشا

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
یه نقشه هایی برای بیرون رفتن میکشیدم که عبور از هفت خان رستم ساده تر بود     ولی باااازم ...

😂😂😂😂زندگی پر هیجانی داشتی پس  خوش به حالت 😂😁

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
زشته اجی یا اکثر امام زاده های ‌...... دیگه چی بود

موتورسواروتک چرخ زن رو میگی؟ منظورم همون دسته موتور سوارهای زمان جنگه که خیلی هم معروفن وکارشون زمینگیر کردن ارتش زرهی صدام بود .مگه نشنیدی به شهیدای دفاع مقدس میگن امامزاده های عصرما

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم