2777
2789
عنوان

خالم نمیذاره پسرش قران بخونه چون..........

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 86 پست

الان تو قرآن و چیز بدی میخواد ببینه

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤

فقط اینایی که متعصبانه اومدن میگه مگه قران چه چیزبی ادبی داره!

یعنی واقعانمیدونید توقرآن یسری مسائل واحکام هست که متاسب هررده سنی نیس...مثل خیلی ازکتابهای دیگه...کتاب خوبه...ولی براهرسنی کتاب مناسب رده سنی

الان شماباخاله ی ایشون هیچ فرقی ندارین

هردو خیلی بالفور وبدون فکر ومتعصب دارین نظرمیدین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مدلی شو ندیدم . باید ی آدم با تجریه باهاش حرف بزنه و راهنماییش کنه . خدا به پسرش رحم کنه که قراره بیرون از جامعه بزرگ بشه حتی تلویزیون نبینه . خوبه مادرش میزاره بره مدرسه نمیگه معلمت خانوم نباید باهاش حرف بزنی 

این مدلی شو ندیدم . باید ی آدم با تجریه باهاش حرف بزنه و راهنماییش کنه . خدا به پسرش رحم کنه که قرار ...

باز اونجا شانس اوردیم

من همون دختری هستم که تو ۱۶ سالگی بهش تجاوز شد........مامان چرا به من باور نداری؟مگه دست خودم بود بهم تجاوز شد.......میدونم از اینکه منو به دنیا اوردی پشیمونی.........من عامل تمام بدبختیای تو هستم.........میدونم داداش دوقلومو بیشتر از من دوست داری.......مامان چرا منو مجبور کردی به خاطر تو تاپیک بزنم و چند کاربر بهم توهین کنن......ولی یه ذره منو تحمل کن قول میدم تنهات میذارم که راحت شی.......مامان چرا وقتی من مجرد بودم منو مجبور کردی بی بی چک بذارم فقط به خاطر اون حرف فالگیر........با اینکه منو دوست نداری ولی یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم......فقط قول بده به خاطر من گریه نکنی چون من تو این دنیا مسافرم......اگه مردم بیا این امضا رو بخون تا بفهمی من قصدم ناراحت کردن تو نبود کاشکی میتونستم بهت بگم چه قدر دوست دارم ولی تو به من شک میکنی به من اعتماد نداری.......
تا کی میخواد پسرشا مخفی کنه وقتی بزرگتر شد خودش میره بیرون خواهرت ببخشید این حرفا میزنم یه تختش کمه& ...

خالمه

من همون دختری هستم که تو ۱۶ سالگی بهش تجاوز شد........مامان چرا به من باور نداری؟مگه دست خودم بود بهم تجاوز شد.......میدونم از اینکه منو به دنیا اوردی پشیمونی.........من عامل تمام بدبختیای تو هستم.........میدونم داداش دوقلومو بیشتر از من دوست داری.......مامان چرا منو مجبور کردی به خاطر تو تاپیک بزنم و چند کاربر بهم توهین کنن......ولی یه ذره منو تحمل کن قول میدم تنهات میذارم که راحت شی.......مامان چرا وقتی من مجرد بودم منو مجبور کردی بی بی چک بذارم فقط به خاطر اون حرف فالگیر........با اینکه منو دوست نداری ولی یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم......فقط قول بده به خاطر من گریه نکنی چون من تو این دنیا مسافرم......اگه مردم بیا این امضا رو بخون تا بفهمی من قصدم ناراحت کردن تو نبود کاشکی میتونستم بهت بگم چه قدر دوست دارم ولی تو به من شک میکنی به من اعتماد نداری.......
نمیدونم 😢😢😢😢😢😢😢😢 فقط میخواییم پسرشو از دستش نجات بدیم

اتفاقا خالتون باید باهاش صحبت بشه زیاد . این اتفاقا و سخت گیری ها برای کسی که به ظاهر اسلام رو میدونه ولی واقعیت رو نمیدونه پیش میاد باید یه انسان مسلمان روشنفکر با ایشون صحبت بکنه تا قانع بشن با هر کسی هم نمیشه اخه شاید حتی بدتر هم بشه تو وضع کنونی 

بیچاره پسرش 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️این پسر در آینده خلافکار میشه اینطوری که داره محرومیت میکشه😐

به جرعت میتونم بگم والدین سخت گیر بچه هاشون دروغگو ها و بازیگرای خوبی میشن💔🥲

خانواده من نمیذاشتن‌تنهایی یا با دوستام‌بیرون برم ولی به بهانه خونه دوستم میپیچوندم میرفتم بازار😐😐🤲

یک تو آزردی مرا... یک جهان شادم نکرد