2777
2789
عنوان

چندتا مریضی دارین؟؟؟

4068 بازدید | 96 پست

چیا هست مریضی هاتون

و چه کارا میکنید؟

زندگی مونده براتون؟

من خودم ibsو rlsو میگرن و چربی خون و افسردگی و اضطراب و کم شنوایی و نازایی

از زندگی افتادم قشنگ

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

من پانیک .چربی خون .کبد چرب .افسردگی خدا رو شکر

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه گفتی و ما هم بگیم بهتر میشیم یا بدتر؟

قطعا بدتر میشیم

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
من پانیک .چربی خون .کبد چرب .افسردگی خدا رو شمر

از زندگی نیوفتادی ؟

من خسته شدم از همیشه مریض بودن

تپش قلب 

میگرن عصبی 

حساسیت شدید چشمام ب نور 

کمخونی که مثل میت کرده منو 

افسردگی و یه سری رفتارهایی که بنظرم خودم نرمال نیستن

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

به جز شکستگی پام و جراحی سختی که روش انجام دادن که اینم جز بیماری ها محسوب نمی شه 

هیچ مشکل دیگه ای ندارم 

ببین به بیماری هات نباز خودت رو 

من الان مشکلی ندارم 

ولی خیلی سال پیش درگیر بیماری سرطان بودم یکی از بدترین نوع هاش 

ولی خب الان در سلامتی کامل هستم 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

سنگ صفرا داشتم (از دو سالگی ) که چهارشنبه عملش کردم

میگرن

مشکل معده 

پاهای ضربدری 

افسردگی شدید 

ضعیفی چشم

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو ده سال بعد به دنیا میاره ، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو سال بعدش به دنیا میاره، یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار می کنه یکی بیست و نه سالگی فارغ التحصیل میشه و بلافاصله کار مورد علاقشو پیدا می کنه یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و چهل سالگی فوت می کنه یکی توی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی زندگی می کنه ، تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر ، تو توی زمان خودت زندگی می کنی پس آروم باش ، از زندگی لذت ببر خودت رو با دیگری مقایسه نکن 
تنها مریضی که دارم ریزش موعه

هان اینو من یادم رفت بنویسم

اونقدر ریخت که از ته زدم کچل کردم