2777
2789
عنوان

چندتا مریضی دارین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله منم پانیک از کار انداخته .چند روزه واسه چربی و کبد دارم زردچوبه میخورم راستش انگار افسردگیم و اس ...

زردچوبه واسه کبد چرب میخوری؟؟

چجوری مصرف میکنی

🖤برای شادی روح پدرم و مادرم یه صلوات میفرستین😔
دو مورد اولی یعنی چی؟ من خودم کم شنوایی بینایی ضعیف کم خونی مینور که همین کم خونی منو خسته و کوفته ...

سندرم روده تحریک پذیر

سندرم پای بیقرار

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

بیکاریم خواهر چه کنیم

برعکسشو بگو یه مدت

ببین چی میشه

خواهرم یه بیماری داشت که منم بعدش بیمارشدم اون بعد یه مدت شروع کرد به اینکه اون مریض نیست بعد چندسال رفت ام ار آی داد دکتر تعجب کرده بود که بعد چندسال بدون مصرف داره اصلا مریضش پیشرفت نکرده متوقف شده بود

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
زردچوبه واسه کبد چرب میخوری؟؟ چجوری مصرف میکنی

آره خیلی خوبه از این کپسول خوراکی ها خریدم توش زردچوبه اصل میریزم نیم ساعت قبل هر وعده میخورم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
منم سنگ صفرا دارم ۵ساله میترسم برم عمل کنم عملش سخته

نه اصلا 

عمله به هر حال 

درد رو داره 

ولی به درد و حالت تهوعش می ارزه 

من سنم کم بود و تحمل دردم پایین 

روز اول نتونستم پاشم و نذاشتن هم توی بیمارستان 

روز دوم تونستم راه برم و پله های خونمون که سه طبقست رو. رد کنم 

ولی بعدش رو کامل دراز کشیدم

پدرم کمک می کرد برای حرکت 

روز سوم خودم تونستم بشینم و بلند بشم 

و دیگه خیلی بهتر شدم 

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو ده سال بعد به دنیا میاره ، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو سال بعدش به دنیا میاره، یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار می کنه یکی بیست و نه سالگی فارغ التحصیل میشه و بلافاصله کار مورد علاقشو پیدا می کنه یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و چهل سالگی فوت می کنه یکی توی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی زندگی می کنه ، تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر ، تو توی زمان خودت زندگی می کنی پس آروم باش ، از زندگی لذت ببر خودت رو با دیگری مقایسه نکن 
یه مریضی سختی دارم ولی نمیتونم اینجا بگم

چه ربطی به اینجا داره!

ببخشید مثلا ایدز؟

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
آره خیلی خوبه از این کپسول خوراکی ها خریدم توش زردچوبه اصل میریزم نیم ساعت قبل هر وعده میخورم

مواظب باش من ی هفته روزی ۳تامیخوردم معده دردشدید گرفتم بعدش فهمیدم ک زخم معده میاره.۶ماه طول کشید معدم خوب شد