2777
2789
عنوان

انحراف چشم در نوجوانی...

243 بازدید | 6 پست

چند روزه انحراف چشم دارم میترسم بیشتر شه

دکتر هم رفتم ولی میگن چیزی نیست از نگرانی شب خوابم نمیبره خیلی میترسم کسی هست که تجربه داشته باشه کمکم کنه لطفا💔

انحراف چشم عمل میشه خیلی راحت درست میشه

اگر خیلی نگرانی میتونی عمل کنی

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید آستیگمات داری چون توی آستیگماتیسم هم کره چشم از حالت طبیعیش خارج میشه.

به سمت بالا میره

اما انحراف به سمت چپ و راست میره

چشماتو معاینه کن ببین ضعیف نیستن؟؟تاربینی چیزی نداری؟

بچه ها ممنون میشم پیج اینستامو فالو کنید@Dr_fatemeh_zarrin
شاید آستیگمات داری چون توی آستیگماتیسم هم کره چشم از حالت طبیعیش خارج میشه. به سمت بالا میره ام ...

چرا اتفاقا چشم سمت راستم خیلی ضعیفه الانم چشم سمت راستم انحراف داره به سمت راست