ای وای چه وقیح دور از جون مگه برده آوردن یعنی چی ؟؟؟ من زنداداشام خونه مادرم کمک میکنن تا اون ...
سوهرم بچه ننه هست انگار زن نگرفته فقط یه کلفت گرفته واسه خانوادش بخدا یه بار نگفت چرا ب زنم بی احترامی میکنین چرا زور بهش میگین مگ خودتو دست پاندارین کاراتونو انجام بدین اونم ب حرف اونا بود خیلی عذابم دادن همشون بخداخواهرش ک میاد حتی اب هم نمیخوره ب من میگه اب چای برام بیار کمکم یه بار یه کاری انجام نداد حتی زورش میومد رخت خواب هاشونو بندازن بخوابن بخدا لباس هاشون هم میداد من میشستم من بچه بودم میترسیدم کتکم میزدن ولی اون بالا خدایی هم هست
من دو هفته اس قهر کردم...واقعا چطور خیلیا تحمل بی احترامی میکنن من دو هفته اس حرکت مادر شوهرم جلو چشممه ولی نمیتونم بهش فکر نکنم اعصابمم خراب میشه یادش میفتم....سابقه نداشت بهم بی احترامی کنه
ای وای چقدر بدن مگه باهاشون تو یه خونه زندگی میکنی ؟؟
اره عزیزم شش ساله هرچ میکنم شوهر نمیاد بریم جدا اونا نمیزارنش ب حرف اوناست میگ اگدوس نداری بسلامت همینی ک هست من تا اخر عمر شریک خانوادم میمونم منم بخاطر دخترم ۴سالشه نمیتونم ولش کنم بهش ظلم کنم هیچکس مادر هیچکس نمیشه بخدا بفکر اونم فقط واگرنه هیچ دلخوشی ندارم ب این زندگی گاهی خودم فراموش میکنم بخدا شب روز گریه غم غصه ولی اون بالا خدایی ست داره امتحانشون میکنه حق منو میگیره🙏🙏