2777
2789
عنوان

خیلی وقته نرفتم خونه پدر شوهرم احساس میکنم کلی بهم حرف میزنن الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 74 پست
فقط دا به دادمون برسه

ارهدبخدا من بهاشون زندگی میکنم ک اینجوری عذابم میدن واگرنه اگه برم جدا ک خدا ایشالله نصیبم کنه ومعجزه کنه پیششون نمیام اصلا بهشون اهمیت نمیدم بخدا اگ برم جدا شوهرم یکم رفتارش خوب میشه ولی تا اینجا هستیم ب حرف اوناست وخیانت هاش ادامه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهدبخدا من بهاشون زندگی میکنم ک اینجوری عذابم میدن واگرنه اگه برم جدا ک خدا ایشالله نصیبم کنه ومعجز ...

انشاالله زود مستقل بشی برا خودت دور از خانواده شوهر

شوهرت خیانت میکنه

منم از طرف شوهرم هم خیلی اذیت شدم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
انشاالله زود مستقل بشی برا خودت دور از خانواده شوهر شوهرت خیانت میکنه منم از طرف شوهرم هم خیلی اذی ...

اره شوهرم ازبسکه بی محلی بهم میکنه ن احترام ن ارزش بخاطر خانوادش بهم نمیکنه ازم سرد شد و رفت دنبال زنای دیگ مچشو خیلی گرفتم ولی چاره ای نیست بازم انجام میده ولی منم خدایی دارم حقمو میگیره ازشون🙏🙏🙏

اره شوهرم ازبسکه بی محلی بهم میکنه ن احترام ن ارزش بخاطر خانوادش بهم نمیکنه ازم سرد شد و رفت دنبال ز ...

خدا به داد دلت برسه

منم دوبار خیانت دیدم

حالا یه ساله پاکی داره انشاالله سرش به سنگ خورده باشه

انشاالله خدا به دل وزندگی شما هم ارامش بدهد ویه زندگی مستقل شاد🤲🤲

خدا به داد دلت برسه منم دوبار خیانت دیدم حالا یه ساله پاکی داره انشاالله سرش به سنگ خورده باشه ان ...

امین عزیزم خدا از زبون پاکت ودل صافت بشنوه نمیدونی چقد عذاب میکشم وخورد میشم شب روزم شده گریه بخدا چشام دردمیکنه میسوزه دیگ گاهی خودمو فراموش میکنم ولی بخاطر دخترم تحمل میکنم تو قران نوشته صبرررر داشته باشین همانا پس از هر سختی آسانیست منم ب امید خدا نشستم تا حقمو بگیره از خانواده شوهرم

چی بگم عزیزم  خیر نبینن واقعا  مثل دخترشون باید باهات رفتار کنن

بخدا دخترشون ک میاد دخترم دخترم کارمیکنه احترام خوش رفتاری یه چی ب دخترشون بگن انجام بده با احترام وخوش روییی میگن انجام بده ولی ب من ک میگن انگار طلب کارن مثل یه خدمت کار بهام رفتارمیکنن بخدا ادما خوبی ندارن واگرنه ادم ب خدمت کارشون هم محبت میکنه اصلا انگار زن نیستم مادر نیستم یه جوری هستن ک حس میکنم بدترین ادم روی زمینن

بخدا دخترشون ک میاد دخترم دخترم کارمیکنه احترام خوش رفتاری یه چی ب دخترشون بگن انجام بده با احترام و ...

ای وای چقدر بی فرهنگن 

از همون اول اینجوری بودن ؟ 

اختلاف طبقاتی تفاوتی چیزی هست بینتون ؟؟ 

این جسارت از کجا منشا گرفته ؟

امین عزیزم خدا از زبون پاکت ودل صافت بشنوه نمیدونی چقد عذاب میکشم وخورد میشم شب روزم شده گریه بخدا چ ...

منم از سختیهای زندگیم برا برادر شوهرم میگفتم

میگفت امتحان خداست تحمل کن

جنگیدم وتحمل کردم خدا را شکر نتیجه دیدم

هر روز سوره نور را بخون

هر کس سوره نور را بخواند خانواده اش زنا نمیکنند

من سوره یس

نور

طلاق که برا محبت زن وشوهره هم میخونم هم گوش میدم

سوره بقره بگذار با صدای بلند تو خونه ات پخش بشه که اگر جادو جنبلی باشه بی اثر بشه

امتحان کن نتیجه میبینی

از تو اینترنت دعا برای محبت وبیقراری شوهر دانلود کردم خوندم

برا حرف شنوی شوهر دعا دانلود کردم و وخوندم

دو تا خط بیشتر نبود

ای وای چقدر بی فرهنگن  از همون اول اینجوری بودن ؟  اختلاف طبقاتی تفاوتی چیزی هست بینتون ...

از اولش ک بهشون احترام گذاشتم کل کارهای خونه انجام میدادم بخدا حتی تا شرتشون هم میدادن میشستم اگ نمیشستم دعوام میکردن منم ۱۶سالم بود بچه بودم میترسیدم ازشون اینجوری سواستفاده کردن میترسیدم ب خانوادمم بگم ولی بعداز ۶سال دیگ رفتم گفتم ب خانوادم اومداز تو او خونه بردنم خواستن طلاقمو بگیرن ولی بخاطر دخترم نتونستم ولش کنم اومدم باز تو ای زندان تو ای زندگی جهنمی ولی دیگ کارهاشون انجام نمیدم ۶ماهه بهاشون قهرم هرکی کار های خودش انجام میده ولی اینقد زورشون میاد زیر لب حرف چ میزنن ک حتی برا خودشون چای درست میکنن لباسای خودشون میشورن زورشون میاد بخدا

از اولش ک بهشون احترام گذاشتم کل کارهای خونه انجام میدادم بخدا حتی تا شرتشون هم میدادن میشستم اگ نمی ...

ای وای چه وقیح دور از جون مگه برده آوردن یعنی چی ؟؟؟ 

من زنداداشام خونه مادرم کمک میکنن تا اونا نشستن من نمیرم بشینم گناه داره دختر مردم 

معذرت میخام چه شوهر بی خاصیتی داری 🙏

منم از سختیهای زندگیم برا برادر شوهرم میگفتم میگفت امتحان خداست تحمل کن جنگیدم وتحمل کردم خدا را ش ...

برادر شوهرت حتما ادم خوبی بود من یه برادر شوهر دارم از کوچیکی ک اومدم بخدا انگار من مادرش بودم بزرگش کردم حتی مادرش از روزی ک اومدم لباساش هم نشست بشکند دستی ک نمک ندارد رفتارهای خانوادش دید اونم کم کم بزرگ نمیشد ب حق علی جوونیش نبینه اینقد اذیتم میکرد و حرف بی احترامی بهم میزد ک نگو مثل خدمت کار بهام رفتار میکرد زورش میومد اب هم بخوره تا من میدادمش ولی خدا جای حق نشسته حق منو از همه شون میگیره ب حق امام حسین🙏🙏🙏