2777
2789
عنوان

خیلی وقته نرفتم خونه پدر شوهرم احساس میکنم کلی بهم حرف میزنن الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 74 پست
عزیزم دعای حرف شنویا بهم بگو هروقت پستما دیدی ممنون چه وقتایی میخوندی؟اثرشا دیدی؟

ایه ۱۲۸ و۱۲۹ سوره بقره

من هر موقع یادم میومد میخوندم

نوشتم چسبوندم به در کمد 

اره اثر داشت

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرمنده ایه ۱۲۸ و۱۲۹ سوره توبه

اها اشکال ندارع اونایی ک گفتی از تو اینترنت دراوردم دانلود کردم تا هی کم کم شروع کنم مرسی از راهنماییت ابجی ایشالله زندگی تو هم خوب خوب بشه ک هیچی تو دلت نمونه امین❤❤❤❤💋💋💋🙏🙏🙏

اها اشکال ندارع اونایی ک گفتی از تو اینترنت دراوردم دانلود کردم تا هی کم کم شروع کنم مرسی از راهنمای ...

ممنون با ارزوی بهترینها برای شما

من هر مشکلی داشته باشم میزنم گوگل سوره قران یا ذکر برا اون حاجت را پیدا میکنم میخونم خیلی اثر داره

یه ذکر هم هست برا خونه دار شدن بگیر بخون برا من خیلی اثر داشت

تو ذکره   منزلا مبارکا بود ببینم پیدا میکنم برات بفرستم

ممنون با ارزوی بهترینها برای شما من هر مشکلی داشته باشم میزنم گوگل سوره قران یا ذکر برا اون حاجت را ...

مرسی عزیزم دستت درد نکنه لطف میکنی بهم حالا اگ سوره بنویسم بزار تو خونه هم خوبه اثر داره یا بزارم زیر بالشتش

اها اشکال ندارع اونایی ک گفتی از تو اینترنت دراوردم دانلود کردم تا هی کم کم شروع کنم مرسی از راهنمای ...

وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن
گفتن این ذکر زمان زیادی نمی گیرد اما برای خانه دار شدن مفید است.

مرسی عزیزم دستت درد نکنه لطف میکنی بهم حالا اگ سوره بنویسم بزار تو خونه هم خوبه اثر داره یا بزارم زی ...

زیر بالشت چرا؟باید ذکر را تکرار کنی