2777
2789
عنوان

پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 32 پست

مال ما هم نکرد و کلی هم بار خودشو گذاشت رو سر ما

خدا بیامرزدش دلگیر بودن عروس فقط خودشو اذیت می کنه

بی خیال

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چند سالشونه؟من فکر میکنم هیییییچ توقعی از یک مرد سن بالا نباید داشت.کلا مردهای سن بالا توی یک فاز دی ...

فکر کنم۷۶ اینا داشته باشه ولی خب شوهرم پسر بزرگش میشه حتی اگهه قبل عروسی بهمون گفته بود هدیه نمیده ما الکی جلو مهمونا ی چیزی اعلام میکردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی. شنیده بودیم مادرشوهر تشکر میکنه اما از پدرشوهر توقع نداره کسی.‌

کمک مالی هم ک اگر نداشتنو نکردن هیچ.  

بعدم اگر همسرت خوبه این چیزایی ک گفتی زنگ نزده تبریک بگه تشکر نکرده و.....وااقعا مهم نیس ولش کن.‌ 

parasoo1989@
نه عزیزم تو چشمش نزدم ولی شما مادر شوهر بشی عروست جهیزیه بیاره به خانوادش نمیگی ممنون؟

عزیزم الان یکی ازاقوام سراین حرف داره کارشون به طلاق کشیده میشه ...خواهرشوهااومدن گلگی که آب میخوریم میگه این لیوانومامانم خریده دست برای یخچال می‌بریم میگه این جهازبابامه اون فرش مادرمه ......بزارااینقدردلت بزرگ باشه بگن آفرین به این تربیت که توخانواده اصیل بزرگ شده وندیدبدیدنیست من برای خودت میگم واگرنه.....

اخه شوهرم مثلا میگه بهش زنگ بزن مثلا مریضه حالش بپرس ولی اصلا دلم راضی نیست

ببین من یک پدر و مادر سن بالا دارم. اون ها هم با عروسمون همینطوری هستن.نه اینکه بدشون بیاد ازش. نه اصلا با این مدل کارها آشنا نیستن و اصلا هم دوست ندارن تغییر کنند .

اما اگر مریض بشن و کسی حالشون نپرسه ناراحت هم میشن

هیچی. شنیده بودیم مادرشوهر تشکر میکنه اما از پدرشوهر توقع نداره کسی.‌کمک مالی هم ک اگر نداشتنو نکردن ...

اخه داره و نداده عروسی غریبه رفتیم بیشتر از ما هدیه داد

فکر کنم۷۶ اینا داشته باشه ولی خب شوهرم پسر بزرگش میشه حتی اگهه قبل عروسی بهمون گفته بود هدیه نمیده م ...

اوووو ۷۶؟ اصلا عزیزم انتظاری نداشته باش. من این مدل آدم ها میشناسم. تازه هنوز انتظار دارن چند روز خونه ات بمونند . بهشون رسیدگی کنی.

اوووو ۷۶؟ اصلا عزیزم انتظاری نداشته باش. من این مدل آدم ها میشناسم. تازه هنوز انتظار دارن چند روز خو ...

وای اره خدا بهم صبر بده فقط دوران عقد و نامزدی خیلی خوب بود 

اخه شوهرم میگه کوتاه بیا این همین جوریه تا وقتی فامیلش نباشی دوست داره بعدش خیالش راحت میشه که طرف ع ...

وا چقدر پررویی پدر مادرت به تو جهیزیه دادن اون چرا باید تشکر کنه یا نخواسته تولدت تبریک بگه این بچه بازی ها چیه کادو نداده میشستی سرجات تو هم حتی تولدش تبریک نمیگفتی والله با از اون ور بوم میوفته یا این ور بوم به زور کادو عروسی میخوای درسته باید میداد ولی سر درست کردن داره