2777
2789
عنوان

مهم مهم شما بهم بگید چکارکنم

250 بازدید | 17 پست

بهم بگید شوهری ک غر میزنه علاجش چیه چ پیشنهادی میدین دست بکشه ازاین صفت ک بدجور حالمو متزلزل میکنه😑

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من باید غر بزنما عع

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بیخیال فقط سکوت کن بیخیال باش

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
خواهرعلاجی نداره یکیشودارم ازنوع حادش فعلامونده رودستم 

یاد فیلم غریبه ها تو شهر افتادم

شاهراه عجله کن و بی قرار بود زنه آروم 

فیلمش رو دوش داشتم از تلویزیون پخش شد

دعا کنین به اندازه بزرگی خدا، خدا عشق و عالم و همینطور خودمو سالم و عاقبت بخیر نگاه دارهاینترنت و مکالمه رایگان یا ارزان ایرانسل و همراه اول در تاپیکم

بخدا بهم بگید چیکارکنم میشینه مث پیرزن سر کوچیکترین چی غر میزنه بگو لامصب تو مردی توروچه ب غر زدن فردا اگ پیر بشی بدترمیشی خو

بخدا بهم بگید چیکارکنم میشینه مث پیرزن سر کوچیکترین چی غر میزنه بگو لامصب تو مردی توروچه ب غر زدن فر ...

ی مدت با شوخیو جدی و خنده و..

بهش لقب پیرزن غرغرو رو بده

انقد بهش بگو تا دیگ غر نزنه و بهش بربخوره

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
ی مدت با شوخیو جدی و خنده و.. بهش لقب پیرزن غرغرو رو بده انقد بهش بگو تا دیگ غر نزنه و بهش بربخوره

یعنی میگی جواب میده اخه این هیچ از رو نمیره

بخدا بعضی وقتا اینقد غر میزنه جوابشم بدم بدتر میشه گوشامو میبندم ک لاقل حرص نخورم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یعنی میگی جواب میده اخه این هیچ از رو نمیره

اره بنظرم ولی اصلا با عصبانیت و دعوا نگو

چن بارم بشین جدی باهاش حرف بزن بگو غر زدن باعث میشه اذیت شم لطفا رعایت کن خوشت میاد من همش غر بزنم سرت؟

اره بنظرم ولی اصلا با عصبانیت و دعوا نگو چن بارم بشین جدی باهاش حرف بزن بگو غر زدن باعث میشه اذیت ش ...

میگه دست خودم نیست غر نزنم انگاری یچیزیم کمه😂😂😂😂😂😂