2777
2789
عنوان

باطل کردن طلسم اردبیلیا بیان

262 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان

کسی برا باطل کردن طلسم راهی بلده

دعا نویس اقای عبادتی تو عنبران رو میشناسین میگن خیلی خوبه و پیشگوییش عینه حقیقته هرکی رفته جواب گرفته چن نفر از اشنایانو به چشم دیدم که مشکلشون حل شده فقط میگن دعا نویس موکل میفرسته و شرایطو بدتر میکنه بخاطر همین ترس بدلم افتاده.یکییم اقای محمود قریشی هست اونم میگن خوبه 

شما نظرتون چیه اطلاعی در این مورد دارین؟

من میخام برم ببینم اگه طلسمم کردن باطل کنه چون به زن عموم شک کردم و به احتمال ۹۹ طلسمم کرده😑

نمیشناسم🙁من یکی از فامیلامون همش دنبال طلسم و باطل کردنش بود  آخرش جوری زندگیش قاطی شد که دیگ درست نشد

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تمام زندگیم درگیر طلسم و جادوعه 😂

اما تاحالا پامو هیچ جا نذاشتم از شما هم خواهش میکنم اصلااااا نرو که بعدش فقط مشکل پیش میاد برات 

چون این دعانویسا یه چیزیو درست میکنن اما با مشخصاتی که میدی بهشون یه چیز دیگه میندازن ب جونت که مرتب بهشون مراجعه کنی و جیبشونو پر

تنها از خدا بخواه عزیزم 

سوره ی بقره بهت خیلی کمک میکنه بخون اگه دیدی حالت بد داره میشه ادامه بده و قطعش نکن 

میتونی تو اینترنت هم رقعه بگیری گوش کنی و بذاری تو خونه پخش بشه 

نگران نباش

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
من تمام زندگیم درگیر طلسم و جادوعه 😂 اما تاحالا پامو هیچ جا نذاشتم از شما هم خواهش میکنم اصلااااا ...

دعا خیلی امتحان کردم 

میدونم خطرناکه ولی اگه پیش کسی بری که منصف باشه و مطمئن باشی مشکلی پیش نمیاد این اقا میگن خیلی خوبه من چندین نفرو میشناسم رفتن و نتیجه گرفتن

و من میخام بدونم طلسم شدم یا نه که اونو باید از یه دعانویس بپرسم و چاره ای جز باطل کردنش نیس که اونم کاره دعا نویسه

وای فایده نداره من واسه ازدواجم دعا گرفتم قرآنی فایده نداشت قبلا کسی لااقل خونه میومد تا وسط راه میر ...

من جوری شدم که از هیچ مردی خوشم نمیاد و کسی که میاد محبت میکنه میترسم میگم نکنه یه ایرادی داره میخاد عقلمو با محبتاش بدزده و باهاش ازدواج کنم.یا مثلا از ظاهر هیشکی خوشم نمیاد 

یا مثلا ناخوداگاه رفتارم با طرف بد میشه و حتی اگ ازش خوشمم بیاد میزاره میره که رفتار بدم یهویی میشه و بعدش میگم وای این چه رفتاری بود که من داشتم ولی پشیمونی بعدش فایده نداره

دعا خیلی امتحان کردم  میدونم خطرناکه ولی اگه پیش کسی بری که منصف باشه و مطمئن باشی مشکلی پیش ن ...

شما رفتی پیشش ؟

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇