هستی47 مدیر عضویت: 1395/10/19 تعداد پست: 504 عنوان سن بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 44 پست سلام بچه ها من ۳۱ سال و نیمم و وقتی ۳۰ سال و ده ماهه بودم و باردار شدم بچه تریزومی بود و سقط کردمبنظر شما سنم خیلیه واس بارداری؟ استرسم خیلی بالاست و همش میگم نکنه دوباره پیش بیاد خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه 1400/09/19 | 16:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35528 منم سی سالمه نه سنت بالا نیست آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
هستی47 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/19 تعداد پست: 504 نه. دکتر گفت اگه سونو و ازمایش اول خوب بود لازم نیست پس چرا من انقد میترسم.اخه این چی بود ک واس من پیش اومد خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه
خوشبختیهایم عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 2696 یه اتفاقه که باافزایش سن احتمالش بیشتر میشه ولی دهه بیست هم ۳ درصد امکانش هست ولی خب باافزایش سن این ... اصلا نگران نباش فامیل ما همه سن بالا باردار شدن ماشالا هم بچه های سالم و باهوش تو بارداری هم باز آزمایش میدی خیال راحت میشه
هستی47 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/19 تعداد پست: 504 نه. دکتر گفت اگه سونو و ازمایش اول خوب بود لازم نیست البته نمیخام استرس بدم ولی من همه سونو هام خوب بود و باسل فری فهمیدم تریزومیه. خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه
jokerasl عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 1381 مامانم ۳۸ سالگی منو دنیا آورد سالمم هستم اون یه اتفاق بود سنت هم برای بچه آوردن عالیه آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟
هستی47 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/19 تعداد پست: 504 اصلا نگران نباش فامیل ما همه سن بالا باردار شدن ماشالا هم بچه های سالم و باهوش تو بارداری هم ... اره ازمایش میدم ولی تصور تکرار اون روزها دیوونم میکنه خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه
ملیحح عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 20463 خب اگ بالانیس ک تریزومی نمیشد.پس چراشد بنظرتون من نباید بچه دار بشم؟ ربطی به سنت نداشته عزیزم گاهی اوقات حتی فامیل هم نباشید پیش میاد برو مشاوره ژنتیک واسه اینکه خیالت راحت بشه ولی ۱۰۰ درصد بخاطر سن نبوده
هستی47 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/19 تعداد پست: 504 مامانم ۳۸ سالگی منو دنیا آورد سالمم هستم اون یه اتفاق بود سنت هم برای بچه آوردن عالیه چه اتفاق بدی بود😔 خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه
خانمداتفایر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 1091 خب اگ بالانیس ک تریزومی نمیشد.پس چراشد بنظرتون من نباید بچه دار بشم؟ سن یکی از فاکتورهای ریسک سندرومه دقت کنی کسایی که بچه ی سندروم دارند بچه های سالم هم دارند لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
هستی47 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/19 تعداد پست: 504 ربطی به سنت نداشته عزیزم گاهی اوقات حتی فامیل هم نباشید پیش میاد برو مشاوره ژنتیک واسه اینکه خیالت ر ... رفتم گفت اتفاقه واس هرکسی سه درصد احتمالش هست و شما جزو اون گروه بدشانسی خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه
عشق_مامان31 عضویت: 1393/11/20 تعداد پست: 18898 البته نمیخام استرس بدم ولی من همه سونو هام خوب بود و باسل فری فهمیدم تریزومیه. سونو نه ازمایش غربالگری .۸۵ درصد درسته
هستی47 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/19 تعداد پست: 504 سن یکی از فاکتورهای ریسک سندرومه دقت کنی کسایی که بچه ی سندروم دارند بچه های سالم هم دارند من خودمم بچه اولم رو ۲۶ سالگی اوردم و سالمه . اما این اینجوری شدهمش میگم بعد ۵ سال جلوگیری اقدام کردم و شانس اون ماه ک تخمک خراب بوده باردار شدم.لعنت ب این شانس.اگر باز پیش بیاد چکار کنم طاقتشو ندارم خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه
ملیحح عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 20463 رفتم گفت اتفاقه واس هرکسی سه درصد احتمالش هست و شما جزو اون گروه بدشانسی خب دیگه شانست اینجوری شده احتمال تکرار شدنش نزدیک به صفر هست نگران نباش
هستی47 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/19 تعداد پست: 504 سونو نه ازمایش غربالگری .۸۵ درصد درسته اره ولی واس کروموزوم ۱۳ و ۱۸ و ۲۱من تریزومی جنسی بود.کروموزم جنسی رو سونو نشون نمیده.من تو یک روز دنیا رو سرم خراب شد.اصلا فکرشم نمیکردم.اصلا تاحالا نشنیده بودم حتی.واس همین انقد ترس برداشتم خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه