2777
2789
عنوان

سن بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 44 پست
سلامت باشه. سل فری دادی تو بارداری؟

نه آزمایش و سونوم خوب بود ندادم 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی بااین خاطره ترس برداشتم و میترسم دوباره پیش بیاد

نگران نباش عزیزم منم سقط چند تا داشتم 

خدا بزرگه به امید و توکل به خدا بچه سالم و صالح نصیبت میشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

واقعا ازاین به بعد میخوای بچه دار شی؟

نه تصمیمش رو فعلا نداریم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

خاطرات بارداریت اشکمو دراورد لحظه یی که صدای گریه بچتو شنیدی 

خیلی سخت بود برام ولی گذشت شکر خدا 🌷

خداروشکر به این میگن درد شیرین مادری خدابه همه ی اونایی ‌ که بچه میخوان هم بده ان اشالله

ان شاءالله عزیزم خدا بزرگه 

من الان ۳۹ سالمه و باردارم. بچه هم خداروشکر سالمه. قبلا تو ۳۴ سالگی باردار شدم بچه تریزومی ۱۸ داشت

تو این چندسال بعد سقطت خودت نخاستی؟ دکتر بهت نگفت باید چکار کنی؟واسه این بارداری سل فری دادی یا امنیو؟

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه
تو این چندسال بعد سقطت خودت نخاستی؟ دکتر بهت نگفت باید چکار کنی؟واسه این بارداری سل فری دادی یا امنی ...

بله تو این چند سال خودم میترسیدم. اما با دکتر صحبت کردم گفت الان دیگه جز فاکتور سن تو هیچ مشکل دیگه ای نداری نگران نباش. 

سری پیش آمینو دادم این سری برای اطمینان سل فری نوشت دکتر. چون سونو م خوب بود

بله تو این چند سال خودم میترسیدم. اما با دکتر صحبت کردم گفت الان دیگه جز فاکتور سن تو هیچ مشکل دیگه ...

خداروشکر... حال منو شما میفهمید

بله تو این چند سال خودم میترسیدم. اما با دکتر صحبت کردم گفت الان دیگه جز فاکتور سن تو هیچ مشکل دیگه ...

بمنم گفت یه اتفاق بوده.اما من میترسم بازم پیش بیاد

واسم دعا کن

میشه درخواست دوستیمو بپذیری