2777
2789
عنوان

عقاید عجیب و غریب چرا طلاق گرفته

358 بازدید | 21 پست

مثلاً اعتقاد شما این هست که یه دکتر نباید مریض بشه ؟!!

من تو مرکز مشاوره کار میکنم مدیرش دکترای روانشناسی بالینی از دانشگاه معتبر داره سوادشم خوبه هم سن شوهرم هست و با هم رفاقت دارن کمی،  چند وقت پیش همسرم گفت آقای فلانی طلاق گرفته نامزدی بودن ۲ سال 

من نمی‌دونستم همون موقع متوجه شدم چند وقته چرا حجم کاریم زیاد شده و هرکس میاد حتی مشاوره تحصیلی هم میگه نمی‌خوام با آقای فلانی !!!؟؟؟

اول فکر میکردم کار من بهتر بعد  از مراجع ها شنیدم که این اگر مشاور بود طلاق نمی‌گرفت یا زندگی خودشو درست میکرد یا این اگر بیل زن بود زمین خودش رو بیل میزد و....... امثال این حرفا که اصلا ربطی نداره . واقعآ من نمیتونم دلیل طلاقش چی بوده اما مطمئن هستم که برای هرکسی ممکنه پیش بیاد بدون اینکه مقصر باشه و اصلا ربطی به کار و سواد و مشاوره بودنش نداره 

امروز یکی از مراجع ها می‌گفت آنقدر اقبالم کج نشده برم از کسی که طلاق گرفته مشاوره خانواده بگیرم 😁 اصلا نمی‌دونستم چی بگم انگار میخواست بره پیش جانی یا قاتل نظر شما چیه ؟؟؟

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

خب اینطور توقع میره که کسی که قراره به بقیه مشاور ازدواج و زندگی بده خودش تو انتخابش اشتباه نکرده باشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هه بعد نمیدون انوشه و هولاکویی زناشون طلاق گرفته، با جون دل به حرفاشونم گوش میدن

مردم ما همینن برای شنیدن حرفات یا باید چهره زیبایی داشته باشی یا جیبت پر پول

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

چه همه هم فهمیدن

اره مشکل شهر های کوچک همینه تازه اگر کسی هم ندونه مراجعه ها تو سالن انتظار به هم مشورت میدن نرو پیش این طلاقی هست انگار ایدز یا طاعون داره بنده خدا 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
خب اینطور توقع میره که کسی که قراره به بقیه مشاور ازدواج و زندگی بده خودش تو انتخابش اشتباه نکرده با ...

خوب دکترا هم نباید مریض شن پلیس ها نباید جریمه شن حسابدار ها نباید بی پول باشن و...... مگه میشه امسال جایز الخطاست از طرفی ازدواج یه چیز دوطرفه هست اصلا شاید زنش مشکل داشته اصلا ربطی نداره از نظر من 

آخه زندگی خصوصی مشاور رو از کجا فهمیدن مراجعه کننده ها؟

شهر کوچک سریع پر میشه مخصوصاً اگر شخص شناخته شده ای باشه

با مراجعین موافقم😂

چرا؟

خوب دکترا هم نباید مریض شن پلیس ها نباید جریمه شن حسابدار ها نباید بی پول باشن و...... مگه میشه امسا ...

بیماری دست خود آدم نیست ولی انتخاب شریک زندگی کاملا دست خود آدمه حسابداری هم ربطی به پولدار بودن نداره حسابدار فقط ارقام پول و حساب بقیه رو جمع میکنه من نمیگم این تفکر درسته یا غلط ولی این انتظار از یه مشاور خانواده هست 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مثل دکتری که به بقیه پیشنهاد میده فسفود نخورن ولی خودش مدام فسفود بخوره کلامش تاثیرگذار نخواهد بود آ ...

دلیلی نداره ایشون اتفاقآ در زمینه کاری فرد موفقی هست مخصوصآ مشاوره تحصیلی حتی از خیلی جاها ازشون دعوت میشه برای سخنرانی ولی چی شده جدا شدن خدا عالمه