عشق_انار_تعلیقی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 18021 عنوان بعد از یوسف کی پیامبر میشع 196 بازدید | 28 پست واکنش هر ایرانی بعد دیدن هر قسمت یوسف😂😂😂خب چیکا کنم سوالع برام 1404/08/12 | 15:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیچک_متعدد عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5600 از نسل حضرت یوسف کسی پیامبر نشد دلیلشم علماء اختلاف نظر دارن از نسل برادرانش پیامبر شدن اگه اشتباه نکنم یهودا
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 102986 اگه اشتباه نکنم زلیخا زلیخا پیامبره !!جدی میگی الان 😐 الحمدلله رب العالمین ...
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48364 من زدم اینترنت پسر اون داداشه هس هوای یوسف داشت اون یکیم از پسرای یعقوب پسرش بعد دیگ از اون خاندان پیامبری نیس میره سمت دیگ زدم گوگل دیدم از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
عشق_انار_تعلیقی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 18021 اگه اشتباه نکنم زلیخا 😂😂😂تو ک کلا از دنیا عقبی عشقم
عشق_انار_تعلیقی مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 18021 از نسل حضرت یوسف کسی پیامبر نشد دلیلشم علماء اختلاف نظر دارن از نسل برادرانش پیامبر شدن اگه اشتباه ن ... یهودا ن یهودا شرارت میبارید ازش لاوی بود
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23822 از نسل حضرت یوسف کسی پیامبر نشد دلیلشم علماء اختلاف نظر دارن از نسل برادرانش پیامبر شدن اگه اشتباه ن ... نه لاوی اون پسره که کمک یوسف میکرد و باز نسبت به بثیه بیشتر عذاب وجدان میگرفت اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
کهمان عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 12642 عمه من 🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳