2777
2789
عنوان

کسایی که تو رژیم کاهش وزن موفق بودن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدیه کالری شماری همینه تازه شاید از قبل هم کمتر بخوری ولی با کالری شماری متابولیسم بدن بهم میریزه

من تحت نظر دکترم ماهی یک کیلو کم میکنم فقط به خاطر رژیم های اشتباه ولی خب زیادم سخت نمیگیرم سایزمم خیلی کم شده

نمیتونم با این نوزاد که صبح تا شب نق میزنه😢همش نشستم رو پاهام تکون میدم صداش درنیاد 

سلام عزیزم منم شرایط شمارو داشتم 

بچه رو تا میزاشتم زمین بیدار می‌شد 

یعنی دیوانه کننده بود 

ولی بعد ها یاد گرفتم آهنگ باز کنم رو به بچه برقصم اونم هیچی نمیگفت

خانم دکتر مریم میر فتاحی کمک خیلی خیلی زیادی به ما کرد

گوگل سرچ کنید اطلاعات و نظرات مراجعین رو بخونید

از هر نظر عالی و بی نقص هستن

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

حتی یه قاشق برنج یا یذره نون نباید بخوری.. هیچی..

نه ماکارونی نه سیب زمینی نه میوه ماکارونی لبنیات...

فقط باید پروتئین بخوری مثلا مرغ گوشت ماهی سوسیس بالای ۸۰ درصد گوشت پنیر موزارلا قارچ کلم بروکلی کلم پیچ کلم کدو اسفناخ تخم مرغ و...

روغنتم یا روغن زیتون یا روغن حیوانی 

سلام عزیزم منم شرایط شمارو داشتم  بچه رو تا میزاشتم زمین بیدار می‌شد  یعنی دیوانه کننده ...

سلام گلم وای دقیقا اینجوری

الان رو پاهام خابیده بزارمش زمین فوری بیدار میشه پاهامم ک دیگه فلج شده 

امتحان میکنم ممنون😁

چقدر باید بخورم؟

اوایل محدودیت نداره هرچقد خاستی بخور تا اینکه سیر بشی اصلنم گرسنگی نکش هروقت گشنت شد بخور اما از چیزای مجاز.. 

نه ورزش میخاد نه چیزی چون در همه حالت درحال چربی سوزی هستی😍

بعد یکی دوماه دیگه باید شروع کنی فست بگیری و یذره کم بکنی تا معجزه کتو رو ببینی

اوایل محدودیت نداره هرچقد خاستی بخور تا اینکه سیر بشی اصلنم گرسنگی نکش هروقت گشنت شد بخور اما از چیز ...

من فقط میخوام13کیلو کم کنم همین

شما که میگی هرچقدر خواستی بخور میترسم چاق شم بدتر

ز غوغای جهان میو 🐱🤍
من فقط میخوام13کیلو کم کنم همین شما که میگی هرچقدر خواستی بخور میترسم چاق شم بدتر

نه قشنگ برو تحقیق کن چیزایی که مجازه بخوری اصلا اضافه نمیکنی چربی سوزی میکنی هرچی چربیه میره خیلیم خوش فرم میشی

نه قشنگ برو تحقیق کن چیزایی که مجازه بخوری اصلا اضافه نمیکنی چربی سوزی میکنی هرچی چربیه میره خیلیم خ ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

هرسوالی داشتم ازت بپرسم؟

ز غوغای جهان میو 🐱🤍