2777
2789
عنوان

دهه شصتی ها در چه حالید🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 15830 بازدید | 492 پست
هنوز مجردم😑

چیزیو از دست ندادی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
دراز کشیدم هنوز مامان نشدم

ان شاءالله بزودی مامان میشی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دهه شصتی هستم یه پسر ۱۷ ساله دارم جدا شدم و مجدد ازدواج کردم معلم و نگارگرم. دختر خالم همسنمه ...

رو نمیخواد که

زندگی هر کس متفاوته

اگه چنین تصمیمی دارید زودتر عملیش کنید اینطوری سن میره بالاتر بعد سختتون هست

پسرتون با شماست؟

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
زنده باشه ان شاءالله عروسش کنی....

وای من تازه میخواستم بچه بیارم اینجوری گفتی هول کردم!!!!!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
مامانمو میگم  سه تا بچه دارم😂 یه دوماد دارم  مادرزنم انشاالله تا یکی دو سال دیگه هم م ...

ماشالله تا اینجا مامانت پیشتازه❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عجله ای نیست، تازه 6سال پیش مادر شدم!!! 😄 

ای جان😍

هیچ کدام مجردم

حسابی بگرد و کیف کن