2777
2789
عنوان

دهه شصتی ها در چه حالید🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 15829 بازدید | 492 پست

نه نه دندون نمونده برام نتیجه هام رو نگه میداره😂

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
رو نمیخواد که زندگی هر کس متفاوته اگه چنین تصمیمی دارید زودتر عملیش کنید اینطوری سن میره بالاتر بع ...

بله عزیزم

از وقتی به دنیا اومد پدرش گذاشت رفت

منم سنی نداشتم، کنکور دادم و رفتم دانشگاه فهمیدم باید برای بچم کاری بکنم وقتی ۹ سالش بود رسما جدا شدم و دو سال بعد ازدواج کردم

راستش پیارسال باردار شدم سقط شدم خودم رو باختم، اعتماد به نفسم رو از دست دادم اما دیگه باید برم زیر نظر دکتر ۳۶ سالمه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آذر ۶۹ ام😒 جزو دهه شصت حساب میشم!؟

نموخام.. جز دهه هفتادیام😩

۶ساله ازدواج کردم و بچه ندارم. شاید این ماه باردار باشم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من دهه شصتی هستم یه پسر ۱۷ ساله دارم جدا شدم و مجدد ازدواج کردم معلم و نگارگرم. دختر خالم همسنمه ...

عزیزم❤

چه عالی....

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دهه 60 بزرگترین شون میشه 40 یعنی 40 ساله.... باشه 

دوست من ۳۳ساله مادربزرگ شد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

آذر جان من سه روز مونده به دهه شصت هستم

متأهل بی بچه هستم و خرسند و شادان 

میبینم که جهد کردی دختردار بشی و کم کم دنبال عروس خانم هستی

😛🥰

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

آذر جان من سه روز مونده به دهه شصت هستم متأهل بی بچه هستم و خرسند و شادان  میبینم که جهد کردی ...

صداشو در نیار منم خودمو چسبوندم به دهه ۶۰ها...

تو که کارت درسته👌

منم سربازی پسر تموم شه باید آستین بالابزنم عروس بگیرم💃💃💃🥰🥰

وای من تازه میخواستم بچه بیارم اینجوری گفتی هول کردم!!!!!

😄😄😄😄😄

اره عاشق شدن طعم مادر شدن از دست دادم و تنهایی رو چشیدم 

نه گلم اینجوری نگو....آدما باید از موقعیتشون بهترین بهره رو ببرن...

بله عزیزم از وقتی به دنیا اومد پدرش گذاشت رفت منم سنی نداشتم، کنکور دادم و رفتم دانشگاه فهمیدم بای ...

احسنتم به اراده تون

امیدتون رو از دست ندید

ان شاءالله به این شب عزیز دوباره خداوند یه نی نی بهتون هدیه میده

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
یعنی میگی پسر شش سالمو دوماد کنم بنظرت وقتشه یا دختر تموم میشه؟😁😁

به وقتش ان شاءالله دخترخوب قسمت گل پسرت میشه

صداشو در نیار منم خودمو چسبوندم به دهه ۶۰ها... تو که کارت درسته👌 منم سربازی پسر تموم شه باید آستی ...

به سلامتی ان شاءالله

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
هنوز عروس نشدم‌ چه برسه به مادرزن و مادر شوهر شدن

بوقتش میشی❤