2777
2789
عنوان

به نظرتون کی مقصره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 45 پست
اولا کاری که کردی بسیار زشت و زنندس وحرفی که بهش زدی در شان یه دختر خوب نیست ...ولی معذرت خواهی کردن ...

قبول نمیکنه میگه توضیح نمیخوام تو به من گفتی مرد نیستی منم میدونم بد گفتم ولی خب الان نمیدونم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا غرورم نمیکشه

من همسرم یه بار یه حرفی زدم خیلی ناراحت شد گفت به روح بابام تا معذرت خواهی نکنی دیگه باهات کاری ندارم

منم ۵یا۶ساعت بعدش این پیامو بهش دادم بزار شات بفرستم

قشنگ‌منتظر پیامم بود همون موقع ک فرستادم امون موقع جواب داد و اصلا غرورمم نشکست😂😂

قبول نمیکنه میگه توضیح نمیخوام تو به من گفتی مرد نیستی منم میدونم بد گفتم ولی خب الان نمیدونم چیکار ...

بگو تو تمام مردا تو انتخواب من بودی بس قطعا مردی که انتخوابت کردم .....واگه باهاش درست حسابی صحبت کنی قبول نکنه مطمئن باش مرد زندگی واونی نیست که بخوای بهش تکیه کنی معذرت خواهی کلا خردت میکنه خودتم اعتماد به نفست و از دست میدی

قبول نمیکنه میگه توضیح نمیخوام تو به من گفتی مرد نیستی منم میدونم بد گفتم ولی خب الان نمیدونم چیکار ...

من کاری به طرز فکر اون ندارم ولی تو با این برخورد محترمانه به شخصیت واقعی اون پی میبری ....من یه مردم ودارم بهت راهکاری میدم که اگه موفق شدی تو فردای زندگیت موًثر خواهد بود

ایم پیام من به زندگیم😍😎

الان زنگ زده بود گفت دل لعنتیم واسه صدات لک میزنه منم گفتم خدافظ گفت باشه لال میشم ولی مواظبت کن واقعا خودمم نمیدونم چرا دارم اینطوری میکنم

😑😑😑😑الان تو باید اینارو سر نامزدت خالی کنی اخه

تقصیر خودشه من اول زندگیمون زمانیکه اومدن خواستگاری گفتم من از آدم بدقول متنفرم کلا هرکی هر قولی داد انتظار دارم ازش انجامش بده تنها شرطم این بود بعد الان سر این چرا نباید انجام بده مگه مثل دخترای دیگه چی خواسته بودم ازش