نامزدم بهم یه قولی داده بود که انجامش نداد البته اون روز انجام نداد گفتم بذار واسه فردا الان سر کارم من غر زدمو هرچی از دهنم در اومد گفتم و گفتم که باید امروز کاریو که گفتمو انجام بدی اونم گفتم به خدا مرخصی نمیدن اولش لحن حرف زدنش خیلی خوب بود و ناز میکشید بعد من گفتم تو مرد نیستی که نمیتونی روی حرفت وایسی اونم از این حرفم خیلی ناراحت شد بعد گفت هر وقت معذرت خواهی کردی از حرفت منم معذرت خواهی میکنم منم خیلی مغرورم گفتم من کاره اشتباهی نکردم که بخوام معذرت خواهی کنم اونم گفت باشه خدافظ الان روزی یه بار یا دوبار زنگ میزنه میگه مرد پیدا کردی من مرد نیستم که واقعا خیلی ناراحت شدم منم میگم نه پیدا نگردم خدافظ غرورش نمیذاره معذرت خواهی کنه البته اگه فقط تقصیر خودش باشه یه هفته هم باشه بکوب معذرت میخواد ولی منم الان اون حرف زدم دیگه پیشقدم نمیشه چیکار کنم دوستان
سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘
اولا کاری که کردی بسیار زشت و زنندس وحرفی که بهش زدی در شان یه دختر خوب نیست ...ولی معذرت خواهی کردنت اشتباه محضه چرا که خودتو وشخصیت خودتو برای همیشه زیر سوال میبری...سعی کن به یه لحن دیگه بگی....مثلا بگو من منظورم این بود که مگه تو مرد من نیستی چرا بایس خواسته منو عملی نکنی من تمام امیدم تویی اونی که بهت گفتم اشتباه کلامی بود.