2777
2789
عنوان

به نظرتون کی مقصره؟

295 بازدید | 45 پست

نامزدم بهم یه قولی داده بود که انجامش نداد البته اون روز انجام نداد گفتم بذار واسه فردا الان سر کارم من غر زدمو هرچی از دهنم در اومد گفتم و گفتم که باید امروز کاریو که گفتمو انجام بدی اونم گفتم به خدا مرخصی نمیدن اولش لحن حرف زدنش خیلی خوب بود و ناز میکشید بعد من گفتم تو مرد نیستی که نمیتونی روی حرفت وایسی اونم از این حرفم خیلی ناراحت شد بعد گفت هر وقت معذرت خواهی کردی از حرفت منم معذرت خواهی میکنم منم خیلی مغرورم گفتم من کاره اشتباهی نکردم که بخوام معذرت خواهی کنم اونم گفت باشه خدافظ الان روزی یه بار یا دوبار زنگ میزنه میگه مرد پیدا کردی من مرد نیستم که واقعا خیلی ناراحت شدم منم میگم نه پیدا نگردم خدافظ غرورش نمیذاره معذرت خواهی کنه البته اگه فقط تقصیر خودش باشه یه هفته هم باشه بکوب معذرت میخواد ولی منم الان اون حرف زدم دیگه پیشقدم نمیشه چیکار کنم دوستان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقصیر توعه بدترین حرفی که به یه مرد میشه گفت اینه که مرد نیستی بعدشم حرف بدی که زدی رو عذرخواهی نکنی ...

میدونم نشانه ی غرور نیس فقط روم نمیشه اصلا تا به حال همچین کاری نکردم

[QUOTE=218347589]تقصیر خودته دیگه چندسالته اینقد بچه ای  تو زنوگی مشترک شاید خیلی کارارو نشه هم ...

عزیزم خب سنتم کم نیس بگم نمیفهمی رفتارت خیلی بد بوده یه شاخه گل یا کادویی بگیر برو پیشش بگو عصبی بودم متوجه نشدم‌تو عشق باید غرور رو بزاری کنار وگرنه زندگیتو یکی دیگه بدست میگیره

واسه کسی که دوسش داری رو داشتن نمیخواد گل 

میدونی چیه آخه یکم دیر آشتی میکنه اگه اون لحظه که گفت هردو معذرت خواهی کنیم میکردیم تموم میشد همون لحظه ولی بعد که این قدر کش پیدا کرد الان میترسم بگم آشتی نکنه خراب بشم بعد میترسم عادت کنه همیشه من پیشقدم شم

میدونی چیه آخه یکم دیر آشتی میکنه اگه اون لحظه که گفت هردو معذرت خواهی کنیم میکردیم تموم میشد همون ل ...

نمیخواد مستقیم بگی یه آهنگ قشنگ براش بفرس و بگو درسته باهات بحث میکنم، لج میکنم ولی بدون خیلی دوست دارم 

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎