2777
2789
عنوان

بچه ها کمک😮😐

169 بازدید | 11 پست

تست بارداری گذاشتم ازاین خودکاری ها هیچ خطی نشد دیروز هم یه مارک دیگه قطره چکونی گذا‌شتم همینجورشد خطی نیومد سه روز پیش فقط دوتا کمرنگ شد ده روز عقب انداختم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

10روز عقب انداختی چرا آزمایش خون نمیدی

آخه من بچه نمیخواستم آمپول جلوگیری یک ماه استفاده میکردم این آخرین دفعه چهارروز دورتر زدم جلوگیری هم نداشتیم الان شنیدم باید آمپول که میزنیم باز جلوگیری کنبم واکسن کروناهم دوز اول زدم الان دوز دوم باید بزنم حیرونم برم بزنم یانه

آخه من بچه نمیخواستم آمپول جلوگیری یک ماه استفاده میکردم این آخرین دفعه چهارروز دورتر زدم جلوگیری هم ...

بعید میدونم باردارباشی برای اطمینان یه دکتربرو یه آزمایش بده نبودی با آمپول مشکلت حل میشه

بعید میدونم باردارباشی برای اطمینان یه دکتربرو یه آزمایش بده نبودی با آمپول مشکلت حل میشه

اره باید برم همش میگم اگه پریود نشدم فردا میرم من اصلا سابقه نداشتم دیرپریودشم همیشه زودترمیشدم