2777
2789
عنوان

بعد از یک ماه رفتم خونه مادرشوهر

141 بازدید | 12 پست

که ای کاش نمیرفتم هزار تا زخم زبون زد

بعد از ۱ ماه امشب رفتم روستا خونه مادرشوهرم

خونه هاشون قدیمی هس و ردیفی

تا رسیدیم گفت چایی براتون دم کنم ،شوهرم گفت آره

بعد مادرشوهرم به من میگه برو چایی دم کن بیار منم گفتم چشم الان میرم . بعد شوهرم ب من گفت نه خودم میرم هوا سرده سرما میخوردی .

یهو مادرشوهرم گفت نههه تو نریا بزار مریم بره 🤯

شوهرم گفت چرا . گفت تو سرما میخوری

بعد شوهرم گفت خب مریمم آدمه خودم میرم

مادرشوهرمم خاست ماست مالیش کنه گفت لباس مریم بیشتره در صورتی که من ی مانتو نازک تنم بود و شوهرم کت

آخرش هم شوهرم رفت

خیلی ناراحت شدم شوهرمم متوجه شد .

از اونطرف پسرم سرما خورده سرفه میکنه هی مادرشوهر ب من میگه شربت دادیش . دارو گیاهی دادیش . اخه مگ من دشمنشم ندم بهش . شوهرمم گفت مریم خیلی بهش میرسه خب بچس سرما خورده .

چرا اینطوره مادرشوهر من بدم اومد ازش حیف خوبیایی ک بهش کردم

کاربری دستِ دونفره 🌹

خوبه شوهرت حالا جواب بدون بی احترامی میده.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

مادرشوهر رو ول کن که نه نون میشه نه آب.

مهم همسرته که مشخصه با شعوره

خدا حفظش کنه

الباقی سردرده فقط بهش فکر نکن

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پدرشوهرمنم هرکدوممون مریض بشیم میگه زنت رفته خونه مادرش اونا مریض بودن. مریض کردن بچه رو. هراتفاقی میوفتاد مینداخت گردن خانواده من. کلا این جماعت حرف نزنن خیلی بد میشه..

مریم جان به خدا قدیمی ها دست خودشون نیست فقط الحمدالله ههمسر خوبی به خوبیه همسرت بگذر

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

پدرشوهرمنم هرکدوممون مریض بشیم میگه زنت رفته خونه مادرش اونا مریض بودن. مریض کردن بچه رو. هراتفاقی م ...

اوه پس کپی مادرشوهر منه

چنوقت پیش اومده خونمون پسرم میگه مامان اقا معلم منو کرده نماینده گفته تو زرنگ کلاسی . مادرشوهرم میگه عزیزم ب عموت رفتی ب عمت رفتی 😐😐در صورتی ک دوتا داداش من تیزهوشان بودن .

کاربری دستِ دونفره 🌹
اوه پس کپی مادرشوهر منهچنوقت پیش اومده خونمون پسرم میگه مامان اقا معلم منو کرده نماینده گفته تو زرن ...

😂😂یه برادرشوهر دارم خیلی با کلاسه.. ولی یه دستخط افتزاحی داره.. پسرمن خیلی خطش قشنگه دقیقا مثل برادرم.. بعد مادرشوهرم خط پسرمو دیده بود گفت وای چه خوش خطه عین عموجونشه.. ترکیدم ازخنده.. شما دستخط برادرشوهرمو ببینی فقط میخندی اصلا داغون...

😂😂یه برادرشوهر دارم خیلی با کلاسه.. ولی یه دستخط افتزاحی داره.. پسرمن خیلی خطش قشنگه دقیقا مثل برا ...

پس خیالم راحت شد . مادرشوهر من تنها عتیقه نیست 🤣

کاربری دستِ دونفره 🌹