2777
2789
عنوان

من با این همه حساسیت چیکار کنم....

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 37 پست

یه بخشی‌ش هم به خاطر تربیت اشتباه همسرتونه. ان‌شاالله خودتون مادر شدین حتما اینو به یاد داشته باشید: تسلیم فریاد یا گریه بچه‌تون نشید. اجازه ندین فرزندتون با شلوغ‌کاری ازتون باج بگیره یا وادارتون کنه ساکت شید یا به کاری رو که اون می‌خواد انجام بدین.

قکر نمی‌کنم همسرتون توی این سن دیگه از این نظر رفتارشون قابلیت تصحیح داشته باشه. چون این گزاره تربیتی مادرشون توی وجودشون نهادینه شده.

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
ازش فاصله نگیر اتفاقا بیشتر بهش محبت کن ولی نپرس 

سرد شده باهام 

این رفتارش جدیده و تحمل ندارم

حداقل شاید با فاصله جفتمون ذهنمون آروم بشه

نمی‌دونم ...

معجزه زندگی من...خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بخشی‌ش هم به خاطر تربیت اشتباه همسرتونه. ان‌شاالله خودتون مادر شدین حتما اینو به یاد داشته باشید: ...

کلا وقتی اومد خواستگاری گفت من زود عصبی میشم

پرسیدم بعدش چیکار می‌کنی 

گفت چند لحظه تنها باشم آروم میشم

و الان خیلی زود عصبی میشه و توی خونشون همه ازش حساب میبرن

در صورتی که خونواده من  همه با هم با آرامش حرف میزنن توی اینهمه سال یه دفه اینجوری که ما باهم دعوا کردیم خونواده م دعوا نکردن 

یه بخشی‌ش هم به خاطر تربیت اشتباه همسرتونه. ان‌شاالله خودتون مادر شدین حتما اینو به یاد داشته باشید: ...

کلا بروز احساسات بنظرش سبک بازیه

هرچی قربون صدقه ش میرم جوابش نهایت خدا نکنه س

یا خواهش میکنم....

تمام این سالها هم براش تولد در حد خودمون خوب گرفتم

هم حتما روز وکیل به یه نوعی سورپرایزش کردم و مناسبت های دیگه

ولی اون اوج محبتش پر کردن کارت عابر بانک من هست و تمام ...

عزیزم کامل درکت میکنم 

همسر من فکر می‌کرد در مورد مسائل کاری نباید باهام حرف بزنه و تموم مسائل کار مربوط به کار و نباید تو خونه مطرح کنه .

هر کسی یه جور خصوصیات اخلاقی داره تا سال ها اول زندگی مون همین بود و من واقعا اذیت میشدم 

نشستم یه روز کامل باهاش حرف زدم که من دوست دارن از مسائل کاری ات بگی از مشکلاتش بگی به قول معروف مشکل گفته شده نصف شده اس یعنی تو از مشکلات بگی از رو دوش خودتم کم میشه از خوشی هاش بگو از خنده هاش بگو تا با هم بخندیم 

منم از تموم اتفاقات پیرامون خودم میگم تا حرفی برای گفتن داشته باشیم 

شما بدون حساسیت رو شخص خاصی به اتفاقاتی که براتون تعریف میکنه گوش کن .

اگر ناراحت نمیشه به یه مناسبتی گلی شیرینی هدیه ایی بگیر برو دفتر کارش 

یا براش پست کن 

اگر این موضوع عذابت میده با فاصله گرفتن هیچی درست نمیشه من امتحان کردم عزیزم موضوع رو باید حل اش کنی یا تنهایی یا با همسر یا با مشاوره 

چون این یکی از دغدغه های ذهنته و به راحتی هم از بین نمیره

یا علی 
عزیزم کامل درکت میکنم  همسر من فکر می‌کرد در مورد مسائل کاری نباید باهام حرف بزنه و تموم مسائل ...

ممنون عزیزم

من بهش اعتماد دارم ولی انگار خودش باورش نمیشه بهش اعتماد دارم

اصلا در مورد مسایل کاری که هیچ خیلی خیلی به ندرت حتی در مورد مسائل خونوادگیشون هم انگار سختشه حرف بزنه

همیشه اونی که بیشتر حرف میزنه منم

با اینکه همش توی خونه هستم ولی اوج هنرش اینه که میاد صد مرتبه می‌پرسه چه خبرا با کیا حرف زدی و به نظر خودش سوال کردن اون بابت اینه که میخواد سر حرف و باز بکنه و سوال کردن من علتش حس شک و بدبینی منه

خیلی باهاش حرف زدم که تو به من خوش بین باش مشکلاتمون حل میشه ولی متأسفانه نه اون درست شده نه من

و اصلا اهل حرف زدن نیست

ترجیح میده مشکل و رها کنه تا به مرور زمان فراموش بشه و همش میگه تو اونقدر مشکل و کش میدی که برگرده بخوره توی صورتمون

در صورتی که من می‌خوام حل بشه به نتیجه برسه 

هرچند بی نتیجه س

و خودش که تظاهر می‌کنه همه چیز و فراموش می‌کنه با جزییات تمام دعواهایی که حتی من فراموش کردم و به خاطر داره

واقعا میترسم از ادامه این زندگی 

عزیزم کامل درکت میکنم  همسر من فکر می‌کرد در مورد مسائل کاری نباید باهام حرف بزنه و تموم مسائل ...

تا حالا تمام هدیه های مربوط به شغلش ‌ و با پیک فرستادم دفترش