2777
2789
عنوان

من با این همه حساسیت چیکار کنم....

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 37 پست
وقتی شب و روز و مسافرتمون درگیر تلفن میشه منم یه جورایی درگیر میشم من اصلا اهمیتی به مسائل دفترش نم ...

شما با کسی ازدواج کردین که یه حرفه خوداشتغال داره. توی حرفه‌های خوداشتغال زمان کار رو نمی‌شه دقیقا تنظیم کرد، مثل اداره نیست که تا ساعت ۲ کار باشه بعدش بیان خونه. 

باید این مسئله رو در نظر می‌گرفتید. خیلی از مشاغل این‌جوری‌ن. کسی که مهندس عمرانه و درگیر ساخت و ساز، مرتب گوشی‌ش زنگ می‌خوره، معمار، بنا، کارگر و ... باهاش تماس می‌گیرن. همسرش مدام باید بپرسه کی بود و چی کار داشت؟

حساسیت یعنی ضعف. از ابتدا حساسیت نشون دادین. ممکنه ایشونم به این خاطر که از جدال‌های بعدی یا به قول خودتون حساسیت شما پیش‌گیری کنن متوسل به پاک‌کردن پیام‌ها بشن.

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
نه منم مشکل زیاد دارن با شوهرم در حدی که بارها فکر کردم بچه هام بزرگ‌بشن جدا میشم خوب همکارش خانم ه ...

من مشکلم همکارای خانومش نیستن مشکلم اینه چرا باید هر سوال و درخواست ساده من باعث اینهمه دعوا بشه

مثلاً منشی زنگ زده که بهتون پیام دادم چک کنید اینم رانندگی میکرد گفت من ببینم

هیچ جا پیامی نبود

زنگ زد که چی شده و اونم گفت مراجعه دارید و همین

شب ازش پرسیدم منشی به کجا پیام داده بود که نرسیده بود

اینم ناراحت که بیا الان بهش زنگ میزنم که بپرسم کجا پیام داده

دعوا و دعوای بیخودی

و صبح هم زنگ زده به منشی اونم گفت پیام دادم ولی نرسیده

اینم دو روزه با من در ظاهر خوبه ولی به صورتم نگاه نمیکنه

میگم منظورم از کجا تلگرام واتساپ یا پیامک بود

خودش میگه نه منظورت شماره دیگه بود

معجزه زندگی من...خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما با کسی ازدواج کردین که یه حرفه خوداشتغال داره. توی خرفه‌های خوداشتغال زمان کار رو نمی‌شه دقیقا ت ...

حالا شوهر من کارش اداری هست ولی بازم همینه!

کل مسافرت داره تلفن جواب میده شبها زیاد پیش میاد

ولی خوب منم پذیرفتم دیگه نمی پرسم کی بود چرا بود

شما با کسی ازدواج کردین که یه حرفه خوداشتغال داره. توی خرفه‌های خوداشتغال زمان کار رو نمی‌شه دقیقا ت ...

از الان به بعد باید چیکار کنم بنظر شما؟

جفتمون داریم خسته میشیم از این مدل زندگی

من مشکلم همکارای خانومش نیستن مشکلم اینه چرا باید هر سوال و درخواست ساده من باعث اینهمه دعوا بشه مث ...

خوب میگم که یه مدت هیچی نپرس

من اگر حس کنم کسی کنترل میکنه عصبی میشم

یعنی اگر با کسی صحبت کنم شوهرم بپرسه کی بود ناراحت میشم 

حالا شوهر من کارش اداری هست ولی بازم همینه! کل مسافرت داره تلفن جواب میده شبها زیاد پیش میاد ولی خ ...

کاش منم مثل شما بی تفاوت بشم ... تا حداقل خودم آرامش داشته باشم

حالا شوهر من کارش اداری هست ولی بازم همینه! کل مسافرت داره تلفن جواب میده شبها زیاد پیش میاد ولی خ ...

به‌شدت بستگی به ماهیت کار داره. اگر شغلشون جوریه که بعد از کار هم باید یه سری مدیریت‌ها و نظارت‌ها رو انجام بدن، واقعا نمی‌شه خرده‌ای گرفت. 

اگر خودشون بعد از کار هم‌چنان بی‌ضرورت تماس‌ها رو جواب می‌دن، دارن از وقت خانواده مایه می‌ذارن

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
خوب میگم که یه مدت هیچی نپرس من اگر حس کنم کسی کنترل میکنه عصبی میشم یعنی اگر با کسی صحبت کنم شوهر ...

امیدوارم بتونم ...

فعلا تصمیم دارم چند روز ازش فاصله بگیرم ...

کاش منم مثل شما بی تفاوت بشم ... تا حداقل خودم آرامش داشته باشم

دقیقا منظورم همینه 

نباید نسبت به همکارها هیچ واکنشی بدی 

منظورم اینه خودت ناراحت میشی برو مشاور شاید بتونه راهنمایی ات کنه خودت بی تفاوت باشی

از الان به بعد باید چیکار کنم بنظر شما؟ جفتمون داریم خسته میشیم از این مدل زندگی

یه مدت تمرینی ببینید اگر واکنشی نشون ندین و حساسیت نداشته باشید، چه اتفاقی می‌افته. مثلا یک ماه با خودتون قرار بذارید بگید ازشون هیچ سوالی نمی‌پرسم، شاید خودشون بیان گاه‌گاهی صحبت کنن. 

در مقابل شما هم «همه» اطلاعاتی از لحظاتی که با دوستان یا خانواده‌تون می‌گذره ندین. 

من سر بارداری هم به مشکل خوردم و باید برم برای ivf و همسرم همکاری نمیکنه و همه این مسائل بیشتر من و بهم میریزه

اگر از چیزی ناراحت باشم و کج خلقی بکنم اون زودتر صبرش لبریز میشه و عصبی میشه که چرا باید ناراحت باشی

آروم کردن بلد نیست 

یه مدت تمرینی ببینید اگر واکنشی نشون ندین و حساسیت نداشته باشید، چه اتفاقی می‌افته. مثلا یک ماه با خ ...

من به خاطر یه سری شرایط بیشتر خونه مامانم هستم یعنی باهم اونجا هستیم و ناخودآگاه در جریان همه چیز هست

ولی سعی میکنم اطلاعات اضافه ندم و توقع اطلاعات هم نداشته باشم

امیدوارم بتونم

من سر بارداری هم به مشکل خوردم و باید برم برای ivf و همسرم همکاری نمیکنه و همه این مسائل بیشتر من و ...

شوهر  منم دقیقا

یه مدت یه مشکلی داشتم حق هم داشتم ولی به جای آروم کردن من دعوا میکرد چرا ناراحتی چرا اوقات تلخه!

بلد نیستن