2777
2789
عنوان

من با این همه حساسیت چیکار کنم....

508 بازدید | 37 پست

سلام دوستان

ممنون میشم اگه راهنمایی و نظرتون و با محبت بهم بگید و این و هم بگم شوهرم اصلا مشاوره و این چیزا رو قبول نداره منم شرایط رفتن ندارم فقط خواهرانه کمکم کنید.

ما پنج ساله ازدواج کردیم و سه سال و نیمه که خونه خودمون هستیم و شوهرم مرد خوبیه و همه اطرافیانم خیلی قبولش دارن ولی چیزایی داره که من و آزار میده 

شغلش جوریه که همکار خانم زیاد داره و ما اول ازدواج یه سری مسائل و دعوا سر اونا داشتیم الان اگر بپرسم این کی بود زنگ زد چی گفت یا بیشتر تهش دعوای شدید و دلخوریه 

بهش میگم من دنبال اینکه تورو به کسی ربطی بدم نیستم فقط یه زنم و حساسم و کنجکاو میگه تو به من شک داری و همه زنا رو فاسد میبینی و ذهنت مریضه میگم تو ذهنت در مورد من مریضه که اینجوری برداشت می‌کنی

شاید بنظرتون خنده دار باشه ولی ما خوب خوبیم ولی هر ماه یه دعوای این مدلی پیش میاد حالا یا سر تلفن یا گلایه ی من از اینکه شوهرم برام وقت نمی‌ذاره تبدیل میشه به یه دلخوری و همش داره عمیق تر میشه متأسفانه

اصلا کنترل خشم نداره و به خودش آسیب می‌زنه

من باید چیکار کنم با این وضعیت؟

معجزه زندگی من...خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بهم گاهی وقتا پیام میدن وتماس میگیرن؟اگه کاری باشه ک عیبی نداره

من فقط میپرسم کی بود یا چی گفت

همین

ولی اون ناراحت میشه

نمی‌گم چرا فقط میپرسم

شوهرت از اینکه کنترلش کنی خوشش نمیاد و حس میکنه بهش اعتماد نداری شوهر منم همکار خانم زیاد داره هی ک ...

چیکار باید بکنم؟

کلا بی تفاوت رفتار بکنم؟

میگه دیگه خسته م کردی

هیچ چیزی رو هم فراموش نمیکنه

حق داری عزیزم 

خانم هستی و حساس 

و اینم بدون چون دوستش داری روش حساسی وگرنه که میگفتی مهم نیست چکار میکنه با کی حرف میزنه چی میگه 

با هم خیلی قشنگ حرف بزنین 

تو هم در مورد همه ی مسائل هات باهاش حرف میزنی ؟

تاحالا شرکت شون رفتی ؟

یا علی 
چیکار باید بکنم؟ کلا بی تفاوت رفتار بکنم؟ میگه دیگه خسته م کردی هیچ چیزی رو هم فراموش نمیکنه

اره یه مدت بی تفاوت باش

من گوشی شوهرم جا می موند خونه خانم ها زنگ میزدن حتی

زنگ شرکت میزدم میگفتم فلانی تماس گرفت همین

من خودم مثل شوهرت هستم اگر کسی بخواد کنترل کنه عصبی میشم انتظار دارم شوهرم بهم اعتماد داشته باشه 

حق داری عزیزم  خانم هستی و حساس  و اینم بدون چون دوستش داری روش حساسی وگرنه که میگفتی مه ...

وکیله

دفتر داره 

من همه چیز و براش تعریف میکنم

بهش میگم چطور وقتی دوستای من یا خونواده م زنگ میزنن هم می‌پرسی کی بود و چی گفت من ناراحت نمیشم

میگه من می‌خوام سر حرف و باز بکنم

خب نپرس کی بود بعدا یواشکی برو چک کن ببین کی بود...

پاک می‌کنه

میگه چیزی نیست ولی حوصله بحث و دعوای بعدش و ندارم

هرچی هم میگم اگه مث آدم روراست باشی و بگی دلیلی ندارد دعوا بشه در نهایت جفتمون حرف خودمون و میزنیم

منم وکیل بودم و مراجع و موکل داشتم. واقعا از این کار اطرافیان رنج می‌کشیدم که مرتب می‌پرسیدن برای ما تعریف کن.

ربطی هم به روراستی نداره، اعتقاد داشتم کار، باید در حیطه کار باقی بمونه و لزومی نداره افراد خانواده درگیرش بشن.

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
اره یه مدت بی تفاوت باش من گوشی شوهرم جا می موند خونه خانم ها زنگ میزدن حتی زنگ شرکت میزدم میگفتم ...

شما و شوهرت باهم خوبین خداروشکر

شوهر من میخواد کلا صورت مسئله رو پاک کنه انگار که اصلاً همکار زنی وجود نداره این رفتارش بیشتر آزارم میده

و حساس ترم می‌کنه

متوجه منظورم میشی؟

منم وکیل بودم و مراجع و موکل داشتم. واقعا از این کار اطرافیان رنج می‌کشیدم که مرتب می‌پرسیدن برای ما ...

وقتی شب و روز و مسافرتمون درگیر تلفن میشه منم یه جورایی درگیر میشم

من اصلا اهمیتی به مسائل دفترش نمی‌دم و سوالی هم نمیپرسم

ولی حق خودم میدونم نسبت به یه چیزایی حساس باشم

شوهرمم حق خودش می‌دونه که این حساسیت من و توهین به خودش تلقی کنه

شما و شوهرت باهم خوبین خداروشکر شوهر من میخواد کلا صورت مسئله رو پاک کنه انگار که اصلاً همکار زنی و ...

نه منم مشکل زیاد دارن با شوهرم در حدی که بارها فکر کردم بچه هام بزرگ‌بشن جدا میشم

خوب همکارش خانم هست مساله چیه که بخواد پاک کنه 

یه مدت هر چی نپرس خوب 

خیلی  خانم ها هم کلی همکار آقا دارن 

مساله ای وجود نداره