2777
2789
عنوان

کسی که برام مهمه یه حساب کاربری ک براش مهم بوده رو

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 26 پست

شاید یه اتفاقی براش افتاده که حال روحیش خرابه و میخواد از اون فضا و اون اتفاق دور باشه. شاید میخواد چند وقت برای خودش باشه

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت چه دلیلی داره پاک کردن حسابش و اینکه تو گروه چیزی نمی‌ذاره

رفته تورابطه طرف گفته همه اکانت هارو حذف کن گروه هات بره بعد نصب کن .دخترا همیشه اینجور چیزا رو میخوان از پسرا 

تعیین قلمرو میکنن😅

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

رفته تورابطه طرف گفته همه اکانت هارو حذف کن گروه هات بره بعد نصب کن .دخترا همیشه اینجور چیزا رو میخو ...

فکر نکنم گروهش پاک نکرده فقط پست نمی‌ذاره بعدم گروهه خیلی براش مهمه خیلی چند ساله دارش .من گفتم شاید اکانتی که رابطه داشته رو پاک کرده 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
از فعالیت تو گروه خسته شده اینجوری حس میکنم

به گروهش خیلیییی تعصب داره به جونش بسته هسن من برام عجیب بود آدمی که هر روز با شور و شوق پست می‌ذاشت یهو چند روزه که نمی‌ذاره 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
به گروهش خیلیییی تعصب داره به جونش بسته هسن من برام عجیب بود آدمی که هر روز با شور و شوق پست می‌ذاشت ...

یه وقتایی میرسه آدم واقعا خسته میشه یا یه اتفاقی روش تاثیر میذاره دلش نمیره پست بذاره. من خودم چنل دارم خیلی دوسش دارم ولی بعضی وقتا همش به سرم میزنه تعطیلش کنم پاکش کنم. شاید اونم اینجوریه 

به نظرت چه دلیلی داره پاک کردن حسابش و اینکه تو گروه چیزی نمی‌ذاره

احتمالا حساب گزوه جدید زده آمارشو دربیار اگه میتونی یا شمارشو داری از خط ناشناس پیامک بده  بگو کانالتون خوب بود چرا حذف کردین اینااببین چی میگه