2777
2789
آخه چرا همه منو نمیخوان حتی شوهر اولمم منو نخواست هضمش واسم سخته دو نفر آدم بیان تو زندگیت هر دو نفر ...

میگم که دنیا عدالتی توش نیس ،گوه تو این دنیا

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن برو به خودت و اون ثابت کن اشغال نیستی

عزیزم توی تاپیک پریازدیدت صفحه ۲۰ دیدم یه کاربر عقده ای کلی بهت توهین کرده و زندگی که خودش لایقشه بهت نسبت داده اونجا خواستم جواب بدم قفل کردی 

اون‌کاربر کلا مشکل داره بارها دیدم تو تاپیکای مختلف چرت و پرت گفته 

هیچ مردی حق نداره بدون خواست و رضایت همسرش رابطه بخواد و ازون بدتر این حرفارو بره به مادرش بگه ! 

حرفای اون احمقو جدی نگیر و ناراحتش نباش 

خودم یبار تاپیکم پریازدبد شد انقد حمله کردن و چرت گفتن حالتو درک کردم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻