2777
2789

شش سالی هست ازدواج کردیم شوهرم ازبس درگیرکاره وقت نمیکنه ک بره واسه خودش لباس بخره

امادرعوض من

همیشه برم بیرون براش یه چی هرچندکوچیک میخرم

کلاتاالان لباساش ب سلیقه خودش نبوده همه چی رومن واسش خریدم

بلیز ،شلوارجین، کمربند، تاب شلوارک توخونه ،شلوارورزشی ،حتی لباس زیرهم من میخرم براش

فقط کفش رو باهم میریم براش میخریم

روکفش وکتونی وسواس خاصی داره

جالبه همه جوره سلیقه منوقبول داره وهرچی ک میخرم خوشش میاد

قبل از ازدواجمون میدیدمش شلوار جین راسته میپوشید راستش من خوشم نمیاد از شلوار راسته ولی اون همیشه اونجوری میپوشید بعدازازدواج من همیشه جذب میخرم اون بنده خداهم میپوشه حتی بیشترهم خوشش اومده ازجذب

درکل برام جالبه ک هرچی میخرم رومیپوشه وکلی هم براش خوشحال میشه😍

من خودم اصلاسلیقه کسی روقبول ندارم متاسفانه

هرچیزی روبایدخودم باشم تاپسندکنم😑

شوهرای شماهم حساس نیستن؟؟؟یافقط این اینجوریه؟🤔

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من خودش باهام میاد من دوس ندارم سلیقمو ب کسی تحمیل کنم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

چه عجب یکی تعریف کرد 

برا هم بمونید صد سال😂❤️

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
 مال منم اینطوریه😂

چ خوب😍

من فک کردم فقط این این مدلیه

اخه دوتاداداش دارم البته مجردن هرچی مامانم بخره غرغرمیکنن وواسه هرچیزی خودشون میرن 

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤

مال من خیلی حساسه 

هر چی نمبپوشه 

نمیتونم همینجوری چیزی بخرم 

فقط خودش باید باشه تا خرید کنه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍