الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بابا به منم شوهرم میگفت نکن رفتم انجام دادن هرچی جرم سیاه بین دندونام بود رفت انقد خوب شد ولی توقع دندون سفید نداشته باش من فک میکردم دندونام سفید شن ولی به دکتر گفتم گفت جنس دندونت زرده برو انجام بده یکمی لثه هات درد میگیره باید بعدش آمپول بزنی دردش اونقدا غیرقابل تحمل نیس تازه واسه تو دوتا دندونه اصن درد نمیکش واسه من کل دندونام بود
من چند بار انجام دادم ،دندونام زود لکه میگیره و ... .درد هم آره داره ،ولی دیگه میشه تحمل کرد ،در عوض دندونا سفید و تمیز میشن😍حس خوبیِ ... .من تقریبا هر سال انجام میدم
برای جرمگیری یا هرچیز دگه ای اگ بری پیش دکتر خوب حتما کارت درست انجام میشه مشکلی ام پیش نمیاد بهداشت دهان خیلی واجبه . یکی از دوستای صمیمی خودم میره پیش دکتر لیلا سحابی همه کارهاشو انجام میده خیلی ام راضیه من خودمم وقت گرفتم برای آخر هفته ازش
برای جرمگیری یا هرچیز دگه ای اگ بری پیش دکتر خوب حتما کارت درست انجام میشه مشکلی ام پیش نمیاد بهداشت ...
منم حدود یک ماه و نیم پیش تعریف این دکترو خیلی شنیدم جرمگیری کردم پیشش و بعد فک بالامو کامپوزیت کردم هم کامپوزیتم خیلی خوبه هم اینکه همه میگن جرمگیری خیلی درد داره و ازین داستانا اما من که دکتر سحابی برام انجام دادن اصلا درد نداشت خون هم نمیاد چون روشش جدیده خیلی راحت بود برام با اینکه مطبش هم سعادت آباده اما اصلا هزینه اضافی نمیگیره