2777
2789

من ماهی ۳۰۰ تا ۵۰۰ بهم میده ولی چیزی بخام خودش میخره برام

گاهیم پیش میاد همون پول خودم رو هم خرجش کنم 

ینی پس انداز اصلا ندارم

شهریه کلاس زبان و دانشگامم خودش میده

بنظرتون خیلی کم میگیرم ازش؟

برا من میگیره تا بده

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

هیچی نمیده بم عوضی

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۵۰۰ میگیرم خرج و مخارجم کلا باخودشه .... خودمم گاهی وقتا اینترنتی درامد دارم ‌.... این پولم یکم خرج ارایشگاه و یکم پس انداز

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

چهارتومن

خرج خونه تو۲۲روز بر عهده منه

از چپ و راست پوله هم میزنم میریزم تو قلک

تازه هرچیم بخام میگم بخره خودش بیاره لباس بگیر تا لوازم ارایشی و پد بهداشتی و هرچی 

چون بندره کارش😬

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....