2777
2789
عنوان

ماهانه چقدر ازشوهرتون پول میگیرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 37 پست

مبلغ مشخصی نداره ولی حدودا همون ۳۰۰تا۵۰۰ ....همش هم میدم بابت خوراکی و مواد غذایی ب سوپرمارکت درخونمون 😑

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خرج و مخارجت داره میده  همون قدر ۵۰۰ تومن برای زندگی خوبه  مگر اینکه سطح درامدش از آدم معمولی بیشتر باشه یعنی ۱۰ تا ۱۵ میلیون به بالا درامد داشته باشه  اونوقت میتونه بیشتر بده بهت    اینقدر خرج زیاد شده که مردها به شدت تحت فشارن از زندگی لذتی نمیبرن

ن شرایطش خوبه ولی همش میگ بزار بمونه پس انداره کنیم خونه بخریم فلان

بگیر ازش برا خودت پس انداز کن واینکه عادت کنه بهت بیشتر پول بده،زنی که خرج داره ارج داره از قدیم گفتن

وقتی خرج و مخارجت داره میده  همون قدر ۵۰۰ تومن برای زندگی خوبه  مگر اینکه سطح درامدش از آد ...

دوشغله داره تلاش میکنه درامدشم خوبه ولی میگبزار خونه بخریم رو ب راه شیم

عزیزم دستش درد نکنه خوبه دیگه همین که شهریه کتاب اینا میده خودش کلیه زیاد پولکی نباش 

اینجا هرکی بستگی به درآمد شوهرش میگه همه مث هم نیستن خیلیا هم راست نمیگن اصن این سوالت درست نیست 

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
اخه خیلیا میان میگن ماهی ۲ یا ۳ تومن میگیریم خرجمونم با شوهرامون 

اینا شوهراشون بالای ۲۰میلیون درامد دارن به نظرت شوهری که پنج شش میلیون در ماه درامد داره  میشه ۳ تومن بده به خانمش از اونطرفم کل مخارج خونه رو شوهره بده؟