2777
2789

من ده سال قبل اين رمان خوندم ديشب باز خوندمش و واقعا با هر قسمتش اشك ريختم

بنظرم همه خانمهايي كه جدا ميشن يا گير كردن محبوبه هايي هستن كه چقدر با عشق ازدواج كردن و خوشحال بودت از زندگيشون و رضايت داشتن واميد داشتن 

اما امان از رحيم هاي اطرافشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلد دومشم خوندم

باز رحیم ۹۹درصدمقصر بود

چققق رمانش ادموو حرص میده

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

وای خیلی قشنگه:)لحظه شپاری میکنم فردا بیاد قسمت جدیدش

كتابش هزار بار قشنگتره خيلي قشنگه

فيلم وو يكم تحريف كردن ولي در كل فيلمش من خيلي دوست دارم

بدددددترين قسمت كتاب كه من هررربار خوندمش اشم ريختم و واقعا فلبم درد اومد جايي بود كه محبوبه ميخواست از خونه فرار كنه و نگاه بع جايي ميكرد كه جسد پسرش قبلا اونجا بود و كلاهشو هنوز نگه داشته بود خيلي بچهه مظلوم بود

جلد دومشم خوندمباز رحیم ۹۹درصدمقصر بودچققق رمانش ادموو حرص میده

جلد دومش خيلي مزخرف بود و اصلا نوشته ي فتانه حاج سيد جوادي نبود

از نويسندش شكايت كرد برا سرقت ادبي 

خیلی برام شوک برانگیز بود که فهمیدم رحیم ادم بدیهاصلا تو فیلم اینجوری نمیومد:)

ذاتش اينجور بود

لقهمه دهنش كوكب و معصومه بودن كه براشون مهم نبود رحيم ترقي كنه يا نه مرد باشه يا نه فقط نر ميخواستن 

بسملا جسر پسرش؟؟؟وای نهههمن نخوندم رمانو🫠

اره يه پسر گيرش مياد ميميره توي حوض همسايه ميفته ٦-٧ سالش بود ببين توي رمان اون تيكه هايي كه توضيف مرگ پسرشه و خاطرات بعدش قشنگ منو تا مرض سكته بود قلبم ميخواست بتركه