2777
2789
عنوان

برا بار هزارم اومدم خونه بابام😔

635 بازدید | 29 پست

بچه ها ما چند ساله ازدواج کردیم(سنتی) وانقد دعوا و بحث داریم که بچه هم عصبی شده 

دریغ از یذره دلخوشی و بگو بخند اون شرایط ظاهریش قدش قیافش صداش تیپش شغلش همه چیش خیلی خوبه ولی... گند اخلاقه ادم بداخلاقم ادمو پیر میکنه واقعا عمیقا به این رسیدم که ظاهر اصلا مهم نیس، خانوادگی بد اخلاقن باباش زنه اولشو انقد ناراحت کرد دقش داد اینیکیم ناراحتی قلبی گرفته کم مونده اینم دق کنه پسرشم مث خودش اعصابم خیلی ضعیف شده قلب دردم دارم قیافم خیلی افتاده با اینه اول جوونیمه😔

22 سالمه و یه دختر 1.5 ساله دارم

خیلی خسته شدم 

واسه کوچکترین چیزی یه عالمه حرف بارم میکنه

شروع کردم واسه کنکور بخونم سرم گرم اون شه که واسه اونم هزااار تا حرف بارم میکنه

انتظار داره همش لیوانشو پر کنم ولی اون فقط لیوانمو خالی میکنه😔

نمیدونم ایندم چی میشه اینبار میخام تصمیم جدی بگیرم

زنه مطلقه با یه بچه تو این مملکت زندگی خیلی سخته مگ اینکه اوضاع مالی خوب باشه که نیست.. 

دخترمم خیلی بهم وابستس و بهم نیاز داره نمیتونم بدم باباش

من الان چیکار کنم حالمون از هم و زندگیمون بهم میخوره😔

اشتباه میکنی یعنی چی هزار بار قهر رفتی خونه بابات 🤐🤐 یا طلاق بگیر یا عین ادم بشین سر زندگیت 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیا اذیتت میکنه عزیزم 

حرفاش چ مدلیه؟شما هم بحثو ادامه میدی و میتوپی بهش یا منطقی صحبت میکنی باهاش؟

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
چیا اذیتت میکنه عزیزم  حرفاش چ مدلیه؟شما هم بحثو ادامه میدی و میتوپی بهش یا منطقی صحبت میکنی ب ...

اینکه نمیخامتو واسه بچه نگهت داشتمو اینجات کجه اونجات کجه با دوستات نرو بیرون درس نخون.. منم نه دیگ دعوا نمیکنم اعصابم صعیف شده ترجیح میدم چیزی نگم و در اخر گریه

اینکه نمیخامتو واسه بچه نگهت داشتمو اینجات کجه اونجات کجه با دوستات نرو بیرون درس نخون.. منم نه دیگ ...

عیب میذاره روت 

وای این خیلی بده .من میگم اول از همه انتخاب درست .

بعد تاجایی که میشه زندگیو باید نگه داشت چون بعد طلاق زندگی هرکس ی جور میشه اونم با ی بچه 

یکی سختی میکشه یکی زندگی ش بهتر میشه 

برای طلاق باید خیلی فکر کرد 

میدونم با این حرفا دل و دماغی برات نمی مونه ولی بشین فکر کن ببین تو زندگیتون کجاها تو مقصری 

محبت کلامی دارین ندارین چجوریاس 

سعی کن کم کم درستشون کنی.بهرحال زندگیته ارزششو داره براش تلاش کنی 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
چیا اذیتت میکنه عزیزم  حرفاش چ مدلیه؟شما هم بحثو ادامه میدی و میتوپی بهش یا منطقی صحبت میکنی ب ...

اینکه نمیخامتو واسه بچه نگهت داشتمو اینجات کجه اونجات کجه با دوستات نرو بیرون درس نخون.. منم نه دیگ دعوا نمیکنم اعصابم صعیف شده ترجیح میدم چیزی نگم و در اخر گریه

اینکه نمیخامتو واسه بچه نگهت داشتمو اینجات کجه اونجات کجه با دوستات نرو بیرون درس نخون.. منم نه دیگ ...

معلومه اختلاف سنیتونم زیاد و توروبچه میبینه وهرچی دلش میخواد میگه و میکنه این ازدواج از اولشم اشتباه بوده

پیشنهاد میکنم به همه ی دوستان پیج مریم آقایی رو دنبال کنید خ بهتون و ساختن روابطتون کمک میکنه امتحانش ضرر نداره تلاشتو بکن یا  درست میشه یا هم مطمینی اینطوری تو صدتو واسه رابطه گذاشتیو عذاب وجدان نداری