2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش با یه اقایی اومدن دیدن

حدود 1 هفته 10 روز بعد اون اقا اومدن صحبت کردن ک طرف میخاد بیاد خاستگاری 

ولی من قبول نکردم ک بیان😂

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

همون‌طور ک جلسه اول خواستگاری دختر خانم هستند و میبیننشون و مورد پسند واقع میشن یا ن ...باید آقا پسر هم باشند چون فقط خانواده پسر ک نباید ببینند و بپسندند خانواده دختر هم حق دارند 

بعد دو روز باید زنگ بزنند اگ میخان

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

یه خواستگار سنتی داشتیم پسرو نیاوردن جلسه بعد راهشون ندادیم مگه میخام با ننش اشناشم 😐

ولی تنها کسی که باهاش به جلسه چندم رسید شوهرم بود که چند بار خونمون اومد صحبت کردیم دو نفره خانواده ام هم مشکلی نداشتند چند بار با هم بیرون رفتیم

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

ببین فقط برا خودت ارزش قائل شو .الان بیشتر اینجوریه ک جلسه اول مامان پسره یا مامان باباش میان میبینن اگه خاستن یکی دو روز بعد زنگ میزنن ک پسرشونم بیاد ..ولی شما برا خودت ارزش قائل شو وبگو منم حق دارم پسر رو ببینم پس همون گلسه اول پسر هم باید بیادد

ما برا داداش هام که می‌رفتیم خواستگاری قبلش از همه لحاظ مطمئن می‌شدیم که اون دختر و خونواده اش جواب مثبت میدن بعد خواستگاری میکردیم 

جلسه اول هم آره خود پسر هم میاد 

جلسه بعد هم یکی دو روز بعد زنگ میزدیم دیگه 

حتما باید بیان  شبش خود اون آقا پیام تشکر دادن  فرداش مادرش زنگ زدن ولی در نهایت نشد

خواستگار منم اومدن خودشون ولی گفتن من نظرمادرم برام مهمه چون خودم زیاد خانومارو نمیشناسم

یه خواستگار سنتی داشتیم پسرو نیاوردن جلسه بعد راهشون ندادیم مگه میخام با ننش اشناشم 😐 ولی تنها کسی ...

خواستگار منم اومدن خودشون ولی گفتن من نظرمادرم برام مهمه چون خودم زیاد خانومارو نمیشناسم

ووقوقتی میرفتن مادرش کار خاصی انجام داد که بفهمید موافقه

نه ولی معیارها هماهنگ بود 

بعد زنگ زدن گفتن که خیلی خوششون اومده بعدها تو صحبت دونفره فهمیدم اون آقا مناسب من‌نیست