2777
2789
عنوان

بیاین کو. ببینم چیکار کنم

143 بازدید | 24 پست

یه دوست مجازی پیدا کردم از روبیکا دختره سمارم دا م واتساپ بچیتم و.... ما خیلی به هم دلبسته بودیم من خیلی دوسش داشتم مامانش فهمید دوست مجازیشم ادامه اش میگم

تا اینجاشو نفهمیدم یه بار دیگه بگو

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ما جند بار خدافظی کردیم ولی برگشتیم روز دربی یعنی ۱۳اذر بهم پیام داد خدافظ برای همیشه امشب مجبور شدم بهش پیام بدم بگم کد مرسوله که از دیجی کالا برام کادو خریده بود بهم بده اونم داد گفت ناراحتی گفتم پس نیستم گفت حق داری گفت دلیلش میگم بقیه اش میگم

بعد میدونین دلیلش کی بود؟؟؟؟ مامانم بود 😭😭😭وای عزیزترینم مادرم بود بهش پیام داده بود با دخترم خدافظی کن بلاکش کن اینم انجام داده بود ولی من هر روز گریه میکردم ودنبال دلیل میگشتم ک. چیکار کردم و..... فهمیدم مامانم یاعث بانیش بود زدم به کوچه زنگ زدم باهاش صحبت کردم گفت من مقصر نیستم ادامش

بعد مامانم فهمیده بود و..... بعد این باز مسدود کرده بود و گفته بود دیگ جـواب مهلا نمیدم(مهلا اسممه) حتی اگه نارتحت بشه با دوتا خط روبیکا پیام دادم نمیبخشمت و انشاءاللهدلت بشکنه و...... گفت مرسی ک نبخشیدی دلم. شکست و..... بلاکم کرد منم اعصابم خورد بود من تا حالا دو بار خودکشی کردم عکسش هم میذارم