2777
2789
عنوان

دلم بچه میخاد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 128 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی ازایی خلقیات تو نظرنخواستع عزیزم 

ببخشید دیگه نمیتونستم طبق نظر تو تبادل کنم تا بهت برنخوره 

میخوای بچه بیاری فقط منتظر تایید دونفر مثل خودتی😂🙃

از الان دلم ب اون بچه طفلی سوخت😑

هزینه بچه واقعا بالاست حداقل ماهی 10 میلیون هزینه داره اگه از پسش برمیای، بچه رو بیار

وای دوباره نی نی سایت و اغراق 

دیگه چه خبره ماهی ده ملیون هزینه یه بچه !!!

اینجور باشه حقوق هر نفر تو ایران باید پنجاه ملیون باشه دیگه !!!

ماهی ده ملیون هزینه بچه 

ماهی ده ملیون هزینه زن 

ماهی ده ملیون خورد خوراک 

ماهی ده ملیون هم کرایه و قسط و وام 

انگار فضا زندگی میکنید شما 

حقوق پدر خودت یا همسرت مگه چقدره؟؟؟ماهی پنجاه ملیون یعنی درآمد دارید 

والا حقوق هر ایرانی از کارمند و کارگر گرفته تا هرچی فوق فوقش پنج شش ملیونه !!!همه هم دارن با همین حقوق زندگی میکنن

هزینه بچه واقعا بالاست حداقل ماهی 10 میلیون هزینه داره اگه از پسش برمیای، بچه رو بیار

😐دقیقا از کجا این رقما رو میارید واقعا برام سواله من خودم دو تا بچه دارم حقوق شوهرم هم تقریبا 5 میلیون بستگی داره تو چی رو نیاز ببینی من خودم نه سیسمونی آنچنانی گرفتم نه دوست دارم بچه هام تو رفاه مطلق باشن اصلا فکرشو کردی بچه ای که از 2 سالگی همه چی براش فراهم بوده تو بیست سالگی چه توقعاتی از پدرو مادرش داره؟! 🤔

باید بچه‌ دارشد اگر منتظر آکی شدن همه چی باشی وقتی میشه که دیگه تو جوون نیستی و حوصله نداری، مطمئن باش روزی اون بچه دست تو و شوهرت نیست اونی که نذاشته تو گشنه بمونی حواسش به بچه هم هست🙂

چن ساله ازدواج کردی و چن سالته؟ قطعا بچه میاری ولی بزار تو زمان مناسب بیاد بچه خیلی هزینه داره فرا ...

آخه چرا انقدر این بنده خدا رو میترسونین خدایی کدوممون تو هزینه های بارداری و زایمان موندیم جوری که هیچی تو دستمون نمونه و چند روز گشنه باشیم باور کنین اینا فقط حس فقره حس ترس از نداشتنه وگرنه حداقل 90 درصدمون اصلا گشنگی و سختی پدر ما رامون رو هم نکشیدیم 

بابا خدا میرسووووونه آنقدر از بچه دار شدن نترسین... 

ولی ماادما میتونیم بالحن قشنگمون قشنگش کنیم

شما تاپیک زدی که همه بیان بهت بگن بچه دار شو 

واسه همین در برابر کسایی که مخالفت هستند جبهه میگیری 

اگر اینطوره پس بیخودی وقت خودت و دیگران رو هدر نده برو بچه دار شو 

اما بدون اگر خدا روزی همه رو میداد اینهمه کودک کار به جای مدرسه سر چهار راه ها شیشه پاک نمیکردن و تو پس ماند غذای بقیه دنبال غذا نمیگشتن 😞

خدا چشم رو داده چاه رو هم داده 

گفته اگر چاه سر راهت میبینی راهت رو عوض کن و توی چاه افتادنت با چشم باز رو گردن حکمت خدا ننداز 

بچه هزاران خرج و مسئولیت داره 

فقط گوگولی مگولی و لُپ گل گلی نیست که همش بشینیم باهاش بازی کنیم و بخندیم 

باید بتونیم تامینش کنیم 

اگر نتونیم نیازش رو بر طرف کنیم پس خود خواه هستیم که دنیا آوردیمش 

دیگه مختاری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

عزیزم شما خوابت که میاد پول هم که نداری میخوای الان به خودت اون بچه یه رحمی بکن و بیخیال شو  ب ...

عزیزم سونو بین ۳تا۵ تاهست در بارداری.

اونم اگر کسی از غربالگریهارو نخادبره که کلا کم میشه ازاین ۵تا.

هزینشم از صدوخورده ای تا۲۵۰ هست.

بیمه تامین اجتماعی که یکم پوشش دهیش بهتره.

بهترین شیرم برابچه ،شیرمادره اگر یه درصدم شیرخشکی باشه هزینه آپتامیل یکی از بهترین شیرخشکا از ۲۰ وخورده ای هست تا ۴۰ تومن.

پوشکم مای بی بیش از ۳۴ تایی ۹۰ تومنه فوقش ۱۰۰ تومن

کهنه هم که بهتراز پوشکه.

لباس خوب وقشنگ از ۵۵ تومن خریدم تا صدوخورده ای ،باماندگاری خوب.

من بدم میاداینارو حساب میکنم،چون اصلااهمیتی نداره،خودشون روزیشون آوردن

عزیزم میدونی سن تو سن طلایی باروریه؟ تازه سه سال از ازدواجت گذشته، میدونی از نظر علمی فاصله زیاد انداختن بین زمان ازدواج و باروری، امکان بارداری رپ به مرور کاهش میده؟ بنظرم حالا که دوتا تون دوست دارید حتما بسم الله بگو و شروع کن 

به وعده خدا اطمینان داشته باش، حتما شما رو از فضل خودش بی نیاز می کنه. من وقتی باردار شدم شوهرم دانشجو بود و کار ثابت نداشت، اما مدتی بعد شیرینی به دست اومد خونه و گفت شیرینی استخدامه😊، باورت میشه؟

قرض و قوله هم که نمک زندگیه😁، همه دارن ، غصه نخور، بی پول و با پول همه کم و بیش قرض دارن، به مرور قرضاتون ادا میشه ، اصلا نگران نباش، 

خوابتم اتومات تنظیم میشه، شاید اوایل یکم سختت بشه، اما کم کم بدنت به خواب کمتر عادت می کنه و دیگه کمبودی حس نمی کنی، تازه کلی وقت اضافه هم میاری، اون وقته که قدردان بچت خواهی بود که از خوابت کم کرده 

من از وقتی بچه دار شدم اصلا نمیتونم زیاد بخوابم، خوابم نمی بره😄🥰

شما تاپیک زدی که همه بیان بهت بگن بچه دار شو  واسه همین در برابر کسایی که مخالفت هستند جبهه می ...

کودکای کار این همه نیستن، بیشتر کودکان تو خونه پای تبلت و موبایل سر کلاس و درس و مشق و باشگاه و ال و بلن، کودکان کار رو می بینی ماشینهای شاسی بلند رو هم ببین که دارن شیشه اونا رو پاک می کنن، تقصیر خدا نندازیم بی پولی بعضیا رو، بنده های خدا باهم مهربون نیستن

وای دوباره نی نی سایت و اغراق  دیگه چه خبره ماهی ده ملیون هزینه یه بچه !!! اینجور باشه ...

آپتامیل ar دونه ای 500 تا 600 هزارتومن هست تقریبا 3 روز هم برای بچه ی من 

تقریبا ماهی 10 تا خریده میشه این حدود 5 میلیون

قطره بایوگایا که برای کولیک به پسرم میدم و فقط این حالشو خوب نگه میداره؛ کولیک اید و ... اصلا روش جواب نمیده، واسه همین مجبورم به انلاین شاپ سفارش بدم تا بیارن واسش

شامپو بچه، کرم واسه پوست بچه، روغن بچه، پودر بچه

پوشکش

ویزیت هر بار دکتر

مولتی ویتامینش، اهنش و ...

هزینه لباس هست هر چند وقت

اسباب بازی

ببین پسر من شاهانه زندگی نمیکنه، اینها چیزهای حداقلیه واسش که درد نکشه و گریه نکنه و حالش خوب باشه.

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
شما تاپیک زدی که همه بیان بهت بگن بچه دار شو  واسه همین در برابر کسایی که مخالفت هستند جبهه می ...

اون دنیا حتی آدم کافر نمیگه کاش در دنیا نبودم میگه کاش دوستام بهتر بودو... 

ظلم به بچه دقیقا یعنی فرصت زندگی رو ازش گرفتن بدون این که کوچکترین اطلاعی از مسیر زندگیش و ایندش داشته باشیم

خود شما چند تا آدم موفق میشناسی که تو رفاه مطلق و با همه امکانات جسمی و مالی به موفقیت رسیده باشن؟ 

اما من برات هزار تا هزار تا مثال میزنم کسایی که تو فقر و مشکلات جسمی و روحی تونستن بهترین بشن

ما از هیچی خبر نداریم به خاطر مشکلات دنیایی که هیچ وقت تموم نمیشه حق نداریم فرصت زندگی رو از یه آدم بگیریک