2777
2789

من خیلی خوبم حس میکنم برا همهمه کلا مهربونم سنگ صبور همع هستم همیشه درد و دل میکنم باهاشون بهشون تو مشکلات کمک میکنم خیلی آدم شوخی هستم وقتی گرم بگیرم کلا خیلی مهربون و بخشنده ام 😂

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حس میکنم خصوصیات اخلاقیم اینطوره،اما از دور کسی خیلی متوجه نمیشه، یکی از همکلاسیام بعد حدود ۱سال،میگ از دور آدم یه  طور دیگه دربارت فکر می‌کنه ولی وقتی باهات ارتباط میگیره متوجه میشه طور دیگه ای هستی

من قدمم خیره و شبکه ب قولی با هرکی دوست میشم و صمیمی میشم با ی آدم توپ ازدواج میکنه یا ی کار توپ گیر ...

دقیقا منم خیلی دستم خوبه برا همه کلا آدم خیری هستم 

تو هر مغازه ای میرم هیشکی توش نیست پر مشتری میشه خیلی قدم خیری برای همع داریم 

جز خودمون 😂

منم حس میکنم خصوصیات اخلاقیم اینطوره،اما از دور کسی خیلی متوجه نمیشه، یکی از همکلاسیام بعد حدود ۱سال ...

دقیقا منم شاید هرکسی نفهمه اما تا گرم بگیرم باهاش میفهمه چه آدم خون گرمی هستم واقعا 

مثلا ی سری همکلاسی داشتم از من خوششون نمی اومد تو اردو چنان جیغ میزدم اهنگ میخوندم می‌رقصیدم کیف میکردن 😂😂🤣پشماشون ریخته بود 

دقیقا منم خیلی دستم خوبه برا همه کلا آدم خیری هستم تو هر مغازه ای میرم هیشکی توش نیست پر مشتری میشه ...

افرین جز خودمون رو خوب اومدی 

من تو نماز شب برا ازدواج ۳۹دخترمجرد و مطلقه  از دوست وفامیل و آشنا و همسایه و در آخر برا خودم دعا میکردم ماشاالله همه اونا ازدواج کردن چ ازدواجایی بچه دار شدن شکر خدا 

ولی من هنوززززز همچنااااان با قدرت مقام اول سینگلی رو حفظ کردم 🤣🤣🤣😭😭😭😭

دقیقا منم شاید هرکسی نفهمه اما تا گرم بگیرم باهاش میفهمه چه آدم خون گرمی هستم واقعا مثلا ی سری همکلا ...

من خیلی دوستی ندارم،صمیمی هم ۱نفر که ازما خیلی دورن.

ممنون میشم به تاپیک آخرم سربزنید.

برای آیندم دعاکنید

افرین جز خودمون رو خوب اومدی من تو نماز شب برا ازدواج ۳۹دخترمجرد و مطلقه از دوست وفامیل و آشنا و هم ...

🤣🤣😂جدییی بیا تو برا من دعا کن من برا تو شاید گرفت