2777
2789
عنوان

دلم بچه میخاد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 128 پست
مرسی عزیزم ممنون. خیلی رابطم باشوهرم خوبه خیلی همو دوس داریم بیشتر دودل بودنم بخاطر اینه ک نکنه بچه ...

نه چرا فاصله

قطعا شرایط تغییر میکنه و نیاز به مدیریت بیشتر داره اما تو زنی و خدا تو وجودت قرار داده این مسائل رو اگه واقعا بخوای و توکل کنی حتما میتونی

بعدم اگه زوج هایی که با هم خوبن بچه نیارن پس اونایی بیارن که همیشه جنگ و دعوا دارن؟؟؟

اگه قرار به آوردن بچه باشه قطعاً زوج های عاشق در اولویتن تا بچه هایی با روح و روان سالم تحویل جامعه بدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما خوابت که میاد پول هم که نداری میخوای الان به خودت اون بچه یه رحمی بکن و بیخیال شو 

بچه داری رو سرسری و بچه بازی نگیر 

الان فقط یه سونوگرافی معمولی باراداری بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ تومن هزینشه و شما طی ۹ ماه بارداری حدااااااقل ۹ بار باید بری 

اگر شانس بیاری و یه بارداری نرمال و بی دردسر داشته باشی هر ماه نزدیک ۱ میلیون فقط مکمل و چکابت میشه 

اگرم بارداریت عین من پرماجرا باشه ماهانه حدود ۵ میلیون شایدم بیشتر هزینه داروهات و سونوگرافیهات و آزمایش هات میشه 

تازه این اول ماجراس 

به درد نخور ترین پوشک الان بسته ای ۱۰۰ تومنه 

شیر خشک قوطی ۸۰ ۹۰ تومنه 

چکاب های ماهانه بچه 

لباس بچه 

و...........

با بررگتر شدنش خرج هاشم بزرگ تر میشه

بچه دار شدن با اوضاع مالی نامناسب فقط خودخواهی و ظلم به یه طفل بی گناهه نکن خواهر 

یه عروسک بخر باهاش بازی کن فعلا تا ببینی چطور پیش میره زندگیت

مانا باشی🍃

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

اگه بچه خدای نکرده بدقلق باشه، هزینه هاش بالا میره پسر من هیچ شیرخشکی بهش نمیسازه جز آپتامیل ar؛ که ...

ما داریم درباره یه چیز نرمال صحبت میکنیم!

ما اخیرا مشهد بودیم، کلی لباس برا دخترم خریدم

چندین مغازه نزدیک حرم و هتل بشری لباسای جنس خوب رو تا نهایت ۷۰ میفروخت

قطره آهن ۵۰ تومن

قطره کولیک ۲۰ تومن

مولتی ویتامین هم ۱۰۰ تومن

جمعا همه رو حساب کنی بازم زیر دوتومن میشه😉

بعضیا که شیر خودشون رو میدن هم نیازی به تمام این قطره ها ندارن.من چون شیر خودمو نمیدم همه رو خریدم

و قرار نیست هر ماه بازار رو جارو کنیم برای بچه که ماهی ۱۰ میلیون بشه!

قرار هم نیست نوه ملکه انگلستان رو بزرگ کنیم!

نمیدونم حساب کتاب شما چطوریه دیگه!

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
خودت نی نی داری عزیزم؟ 

بله با افتخار 

اتفاقا تو این مورد شبیه شما بودیم من و همسرم به لطف خدا خیلی با هم خوبیم همیشه میگفتم این خونه و این زندگی و این عشق جون میده برا بچه که حاصل عشقمون باشه الانم دوتا بچه کوچیک دارم و خیلی وقتا به جمع چهارنفرمون نگاه میکنم و لذت میبرن

خداروشکر بعد بچه شرایط عوض شد اما عشقمون نه

خیلی خوبه اینشم من ندارم ولی دوتاکوچولودارم. امااگربدونی چقدر بچه هامون نون آورن ،هرچی بگم کم گ ...

مرسی قشنگم ممنون خدا ب نی نی تودلت هم عمر باعزت وبرکت بده