2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد حق دارم بنظرتون

1180 بازدید | 94 پست

ما عقدیم داشتیم چت میکردیم یهو گفت ی پست دیدم فیشیال باسن خواستمم برات بفرستم گفتم دعوا میکنی نفرستادم 

بعد یهو فرستادش گفتم یعنی تو کلیپی ک باسن مردم بوده رو دیدی 

ی خانومه یاسنشو هوا کرده بود ی بخشیش با نوشته های رو کلیپ کاور شده بود بخشی از باسن بزرگش هم مشخص بود 

منم دعوا کردم باهاش 

بنظرتون حق داشتم 

گفت چیز بدی نیست ک فیلمای هالیوود با بیکینی لب ساحلن اینجور توجیه هایی 

اخرشم قهر کرد میگه چرا من خندیدم بهت تو دعوا کردی😐😐😐

من بهش گفتم دیدم این فیلما میتونه شروغ کارای دیگه باشه گفت وس تو تم شلوار جذب پوشیدی میتونه شروغ کشف حجاب باشه😐😐😐😐

کاربری از آذر ماه دست منه 

نمیدونم کار درست چیه ولی منم دوس ندارم شوهرم این چیزا رو ببینه و ناراحت میشم 

حتی از این بهتراشو 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🫤 منم هزار بار فیلمش تو اکسپلورم اومده خب دیده خاسته شمام ببینی . حتما باید پهون کاری هزارتا کار کنه 

حداقل بدون دعوا بهش میگفتی دوست نداری

رفیق باشید باهم 

« کاربر فعال در زمینه خوردن و غر زدن »

خیلی بابا ی چیز عادیه چه اشکال داره

امه مردا نگاه میکنن قرار نیست که آدم کثیف و بدی باشن 

چیز عادیه

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥